Se større bilde

Brain Matter Woochie Latekssår

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 10320
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 0
selected_index: 0
129,-

Produkt observasjon

Beklager, dette produktet er midlertidig utsolgt hos oss. Skriv inn din kontaktinformasjon nedenfor og vi vil kontakte deg når varen er tilbake på lager
Velg variant:

Produktinformasjon

En såret soldat, siklende zombie eller likspisende matros, det spiller ingen rolle, for en hjerne som stikker ut gjennom pannebenet er like ubehagelig uansett hvilket skrekkvesen du velger! Sjokker alle på festen (og kanskje til og med deg selv) med å bruke denne tøffe sårprotesen! Ved å lime den på huden og legge på falskt blod, blir den forferdelig naturtro!

Brain Matter Woochie Latexsår inkluderer en sårprotese i latex, som gir illusjonen av en utstående hjerne. Legg merke til at hudlim må kjøpes til for at protesen skal kunne festes. For et naturtro resultat kreves også filmblod (for rennende/spruteeffekt) og/eller blod i geléform (for koagulert effekt).

Tagger

HENVENDELSER (1)

Henvendelser

  • Skrevet av Mikaela for 5 år siden
    Skitbra, dock lite för stor för mitt huvud, sen under kvällen blev det rätt varmt därunder så man kände typ hur svetten åkte omkring där inne
    3 av 4 mennesker syntes denne anmeldelsen var nyttig
    Syntes du denne anmeldelsen var nyttig? Ja / Nei

Skriv din egen anmeldelse

For å skrive en anmeldelse, må du bekrefte at du har kjøpt produktet ved å skrive inn ditt ordrenummer og e-postadresse. Ordrenummeret finner du for eksempel i ordrebekreftelsen du mottok på e- post. Søk på ”partyking” i din e- post så burde du finne det frem!
KOMMENTARER (0)
SPØRSMÅL & SVAR (0)
KUNDEBILDER

Kundebilder

ønsker du at bildene dine ska synes her?

Enten laster du opp bildene på Instagram med #partykungen27668 eller så laster du opp bildende manuelt.
castle