bojbar-silverorm-1
bojbar-silverorm-29040-4
bojbar-silverorm-29040-5

Bøyelig Sølvslange

109,-

Velg variant:

 • Beatric
  for 6 år siden
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Grå krona
  Jag måste säga att jag inte blev helt imponerad av denna. Den ser mycket bättre ut på bilden, dessutom är huvudet inte böjbart. Den ser dock häftig ut men man ser på långa vägar att den är en fejkorm gjord av tyg. 7-åringen hemma blev dock väldigt förtjust i denna och hade ormen runt armen på två sekunder Så hennes lycka gjorde att betyget slingrade sig upp ett steg.
  3 av 3 mennesker syntes denne anmeldelsen var nyttig
  Syntes du denne anmeldelsen var nyttig?
 • Jonas
  for 7 år siden
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Grå krona
  Ögonen och tungan ser lite väl plastiga ut, och ormen borde egentligen ha en extra decimeter eller så för att verkligen tillåta en att vira den runt saker på ett snyggt sätt. Kroppen ser dock bra ut och den böjer sig precis som beskrivet.
  3 av 3 mennesker syntes denne anmeldelsen var nyttig
  Syntes du denne anmeldelsen var nyttig?
 • Theres
  for 5 år siden
  Gul krona Gul krona Grå krona Grå krona Grå krona
  Lyckades inte alls att få den att sitta runt armen, annars helt ok i utseende
  1 av 2 mennesker syntes denne anmeldelsen var nyttig
  Syntes du denne anmeldelsen var nyttig?

Legg igjen en anmeldelse

0

Skriv din egen anmeldelse

For å skrive en anmeldelse, må du bekrefte at du har kjøpt produktet ved å skrive inn ditt ordrenummer og e-postadresse. Ordrenummeret finner du for eksempel i ordrebekreftelsen du mottok på e- post. Søk på ”partyking” i din e- post så burde du finne det frem!

Produktinformasjon

Tenk så mye morsommere karnevalskostymet blir sammen med de riktige accessoirene! Denne sølvfargede og fancy slangen kan man bruke sammen med en rekke ulike habitter. I tillegg er den bøyelig, noe som gjør at man kan forme den etter for eksempel en arm, en hals eller et hode. Selvsagt funker den også fint som skremmende halloweendekorasjon!

Bøyelig Sølvslange er et tilbehør og en dekorasjon i form av en lang, sølvfarget slange med blå og svarte innslag, samt en rød tunge og røde diamantøyne. Slangen er laget i tekstil med et indre av bøyelig materiale, og den er lett å tilpasse etter for eksempel en arm eller et møbel.

Lengde: 80 cm.