Se større bilde

Bomullspads

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 3120
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 37
selected_index: 0
39,-
Velg variant:

Produktinformasjon

En vakker dag for noen uker siden følte du deg ekstra energifylt og passet derfor på å utføre diverse hjemmespabehandlinger. Du barberte leggene nøye og lenge, farget håret i en glansfull farge og lakket både finger- og tåneglene vakkert røde. Så fin du følte deg! Sakte, men sikkert ble dog disse fine resultatene mindre ordentlige. De små hårene på bena er det ingen som trenger å vite noe om, og etterveksten kan du alltids skjule med en fin lue, men neglene lyser skamfulle i falmende og avskrapede røde toner. Noe må gjøres! Ta fram neglelakkfjerner og disse skånsomme, myke bomullspadsene, og gni neglene slik at den slitte looken er som blåst bort på noen minutter! Fungerer akkurat like bra å bruke med for eksempel sminkefjerner for øynene. 

Bomullspads er en 60-pakning bomullspads med en god oppsugingsevne. Padsene føles myke og behagelige mot huden og er bra å bruke til for eksempel å ta bort sminke eller neglelakk sammen med passende middel.

Tagger

HENVENDELSER (1)

Henvendelser

  • Skrevet av Oskar for 1 år siden
    (Kunde har ikke gitt kommentar)
    0 av 1 mennesker syntes denne anmeldelsen var nyttig
    Syntes du denne anmeldelsen var nyttig? Ja / Nei

Skriv din egen anmeldelse

For å skrive en anmeldelse, må du bekrefte at du har kjøpt produktet ved å skrive inn ditt ordrenummer og e-postadresse. Ordrenummeret finner du for eksempel i ordrebekreftelsen du mottok på e- post. Søk på ”partyking” i din e- post så burde du finne det frem!
KOMMENTARER (0)
SPØRSMÅL & SVAR (0)
KUNDEBILDER

Kundebilder

ønsker du at bildene dine ska synes her?

Enten laster du opp bildene på Instagram med #partykungen29110 eller så laster du opp bildende manuelt.
castle