bomullspads-1

Bomullspads

35,-

Velg variant:

 • Oskar
  for 2 år siden
  Gul krona Gul krona Gul krona Grå krona Grå krona
  (Kunde har ikke gitt kommentar)
  0 av 1 mennesker syntes denne anmeldelsen var nyttig
  Syntes du denne anmeldelsen var nyttig?

Legg igjen en anmeldelse

0

Skriv din egen anmeldelse

For å skrive en anmeldelse, må du bekrefte at du har kjøpt produktet ved å skrive inn ditt ordrenummer og e-postadresse. Ordrenummeret finner du for eksempel i ordrebekreftelsen du mottok på e- post. Søk på ”partyking” i din e- post så burde du finne det frem!

Nedenfor er spørsmål mottatt fra våre kunder og svar til disse.

Spørsmål & Svar

0

Produktinformasjon

En vakker dag for noen uker siden følte du deg ekstra energifylt og passet derfor på å utføre diverse hjemmespabehandlinger. Du barberte leggene nøye og lenge, farget håret i en glansfull farge og lakket både finger- og tåneglene vakkert røde. Så fin du følte deg! Sakte, men sikkert ble dog disse fine resultatene mindre ordentlige. De små hårene på bena er det ingen som trenger å vite noe om, og etterveksten kan du alltids skjule med en fin lue, men neglene lyser skamfulle i falmende og avskrapede røde toner. Noe må gjøres! Ta fram neglelakkfjerner og disse skånsomme, myke bomullspadsene, og gni neglene slik at den slitte looken er som blåst bort på noen minutter! Fungerer akkurat like bra å bruke med for eksempel sminkefjerner for øynene. 

Bomullspads er en 60-pakning bomullspads med en god oppsugingsevne. Padsene føles myke og behagelige mot huden og er bra å bruke til for eksempel å ta bort sminke eller neglelakk sammen med passende middel.