Se større bilde

Boil Monster Morphsuit

first_saleprice.value: 39920
first_price.value: 63920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 3
selected_index: 0
499,- 799,-
Velg variant:
Vis størrelseguide

Produktinformasjon

Årets halloweentema er ikke helt uventet monster. Du tenker først at det kan vel ikke være så vanskelig. Men når du tenker etter litt til, så lurer du på hvordan man egentlig kler seg ut som et. Har de klær? Hvordan ser huden ut? De har jo som regel ikke menneskelige kropper, engang. Så vanskelig!
Slapp helt av. Partyking leverer. Med en morphsuit gjør du suksess på ethvert event, uansett tema. Vi har noe for alle og enhver. Dette monsteret ser dessuten ut til å ha et enormt gap, takket være draktens spesielle design.

Boil Monster Morphsuit er produsert av et svært elastisk materiale som gjør at du kommer deg inn og ut av drakten så lett som bare det. Den sitter veldig godt og tett inntil kroppen. I og med at materialet er tynt og veldig elastisk får du følelsen av at du ikke har på deg noe. Drakten blir som et ekstra lag hud.
Morphsuits er spesialproduserte for at du skal kunne drikke gjennom stoffet på drakten. Du trenger altså ikke å ta av deg denne før festen er over.

  • Finnes i størrelsene: Medium, Large, X-Large og XX-Large
  • Inkluderer: Helkroppsoverall med hette
  • Materiale: 12% spandex, 88% polyester
Dette er et offisielt lisensiert Morphsuits-produkt.™

Tagger

HENVENDELSER (0)

Skriv din egen anmeldelse

For å skrive en anmeldelse, må du bekrefte at du har kjøpt produktet ved å skrive inn ditt ordrenummer og e-postadresse. Ordrenummeret finner du for eksempel i ordrebekreftelsen du mottok på e- post. Søk på ”partyking” i din e- post så burde du finne det frem!
KOMMENTARER (0)
SPØRSMÅL & SVAR (0)
KUNDEBILDER

Kundebilder

ønsker du at bildene dine ska synes her?

Enten laster du opp bildene på Instagram med #partykungen27924 eller så laster du opp bildende manuelt.
castle