Monsterkostymer

Når ga du din kone et monsterkostyme sist? Huske å kle ut deg eller noen andre som ditt favorittmonster på neste karneval! Vi har alt fra søte minimonstre til skumle, slemme orker.

Monsterkostymer er blant de mest populære kostymene året rundt. Siden alle vil ha forskjellig tilbehør til sitt monster, har vi alt fra kostymer til masker med Ani-Motion. Ani-Motion innebærer at masken beveger seg samtidig med dine munnbevegelser. Spennende, high-tech og nifst! Morsomme varianter inkluderer søte minimonstre i ulike farger, som man kun trenger å putte barnet sitt inn i for å skape liv. Er du f.eks. fan av japansk populærkultur har vi også en oppblåsbar godzilladrakt du burde sjekke ut.

Om du virkelig vil skremme vettet av naboen, kollegene eller klassekameratene har vi også frankenbunnykostymer, orker i ulike farger og et stort antall andre skremmende monsterkostymer. De fleste finnes både i voksen- og barnestørrelser. Alt kler jo som kjent den smukke, og monsterkostymer fungerer både til de voksnes Halloweenfest og barna som skal ut på knask-eller-knep.
Les mer