bodysuit-svart-1
bodysuit-svart-2
bodysuit-svart-3

Bodysuit Svart

449,-

Velg variant:

Vis størrelseguide
 • Håvard
  for 3 år siden
  Gul krona Gul krona Gul krona Grå krona Grå krona
  (Kunde har ikke gitt kommentar)
  0 av 3 mennesker syntes denne anmeldelsen var nyttig
  Syntes du denne anmeldelsen var nyttig?
 • Henrik
  for 1 år siden
  Gul krona Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona
  Dålig "design", själva storleken passar bra men för att ta på sig den måste man dra på sig den genom huvuddelen. Denna är extremt trång och har inte någon elastisk söm runtom så exempelvis när jag skulle ta på mig den kom jag inte igenom och den gick sönder i kragen. Rekommenderar ej denna bodysuit.
  2 av 2 mennesker syntes denne anmeldelsen var nyttig
  Syntes du denne anmeldelsen var nyttig?

Legg igjen en anmeldelse

0

Skriv din egen anmeldelse

For å skrive en anmeldelse, må du bekrefte at du har kjøpt produktet ved å skrive inn ditt ordrenummer og e-postadresse. Ordrenummeret finner du for eksempel i ordrebekreftelsen du mottok på e- post. Søk på ”partyking” i din e- post så burde du finne det frem!

Nedenfor er spørsmål mottatt fra våre kunder og svar til disse.

Spørsmål & Svar

0

Produktinformasjon

Hvordan gjør de det når de kler seg ut som skygger? De er jo proffer! Og her står du med håndflatene i været og begriper ikke hva du skal ta deg til for å lykkes med samme bedrift. Men om du lytter nøye nå, så skal du se at allting løser seg. Kjøp denne drakten, så er saken biff. Det er umulig å skille mellom deg og skyggen din om du har denne drakten på deg! Eller ja, det er i alle fall veldig vanskelig, spesielt om man er blind.

Bodysuit Svart er en tettsittende hel kroppsdrakt som dekker kroppen din fra tærne og helt opp til skuldrene og håndleddene. Denne drakten er perfekt som basis til en ellers veldig lettkledd drakt som må ha en mørk base. Eller om du helt enkelt bare vil kle deg ut som en prima ballerina, så går det også bra.

Finnes i størrelsene: Medium, Large og X-Large.