blodigt-ninjasvard-1

Blodig Ninjasverd

109,-

art.nr 28728-1
Dere har speidet og spanet i flere dager nå, alt for å vente på den rette anledningen til å redde Keiserens dronning, Prinsessen av Kumamoto. Hun er tronarving og landets fremtidige regent, derfor er hun nå kidnappet av kjeltringer for at de skal kunne utpresse keiseren og vinne striden som har pågått mellom rebellene og keiseren i åresvis. Det er din oppgave som keiserens Ninja å slippe henne fri.
Du smyger deg nærmere vinduet hvor du har lokalisert prinsessen, og oppdager at hun plutselig har blitt flyttet derifra, uten at dere har merket noe. For en skandale! Alt du kan se er tomme flasker med alkoholholdig drikke og et blodig sverd som står fast i veggen der prinsessen satt bundet fast.

Blodigt Ninjasverd er en utmerket detalj til samurai- eller ninjakostymet. Alt du trenger å gjøre er å ta på deg en mystisk mine, og sverdet vil tale for seg selv. Blodet på sverdet er flytende og hele bladet og håndtaket fungerer som beholder. Med andre ord ser blodet helt ferskt ut, og dersom du holder sverdet slik at bladet peker opp, renner alt blodet ned i skaftet og du kan ikke se det lenger. Svinger du det i luften, vil blodet renne ned igjen og sverdet ser atter en gang blodig og gyselig ut. Du er ikke en som man spøker med nei!

Mål: 74 cm inkl. skaft.

Henvendelser

4

Spørsmål & Svar

0

Tagger