lovgirlang-med-blommor-ljusrosa-73511-2
lovgirlang-med-blommor-ljusrosa-73511-1

Bladgirlander med Blomster Lyserosa

249,-
Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona
Tyvärr är denna produkt för tillfälligt slutsåld hos oss. Skriv in dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig när produkten finns i lager igen

Velg variant:

Tilbehør

Magisk Nanotape

Magisk Nanotape

1 m
59,-
Gul krona Gul krona Gul krona Grå krona Grå krona
Bakåtpil
Framåtpil

Produktinformasjon

Med en vakker girlander blir det ekstra enkelt å lage til fin oppdekning til festen. Denne girlanderen kan du legge på bordet eller henge opp på veggen. Match gjerne med andre festdekorasjoner, som vakre servietter, noen ballonger og kanskje litt konfetti.

Bladgirlander med Blomster Lyserosa er en girlander med grønne blader og rosa blomster. Girlanderen er laget av polyester og plast, og den er ca. 180 cm lang. Girlanderen kan henges opp på veggen mellom to kroker eller med litt teip eller legges direkte på bordet som en borddekorasjon. Det er bare girlanderen som inkluderes, ingenting annet som vises på bildet. Selges enkeltvis.

  • Girlander med grønne blader og lyserosa blomster
  • Materiale: plast/polyester
  • Mål: ca. 180 cm lang
  • Antall: 1
  • Ingenting annet følger med

Legg igjen en anmeldelse

0

Skriv din egen anmeldelse

For å skrive en anmeldelse, må du bekrefte at du har kjøpt produktet ved å skrive inn ditt ordrenummer og e-postadresse. Ordrenummeret finner du for eksempel i ordrebekreftelsen du mottok på e- post. Søk på ”partyking” i din e- post så burde du finne det frem!

Nedenfor er spørsmål mottatt fra våre kunder og svar til disse.

Spørsmål & Svar

0