bestway-uppblasbar-vattenpark-splashmore-73712-1
bestway-uppblasbar-vattenpark-splashmore-73712-3

Bestway Oppblåsbar Vannpark Splashmore

Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona

0

5 995,-

art.nr 73712-1
La barna dine bestige klatreveggen, fare utfor den raske sklia og plaske rundt i det varme bassenget i sommer! Med en vannpark i egen hage får barna oppleve den ultimate sommerferien, der de kan kjøle seg ned på morsomst mulig måte på de dagene sola steker. Det er på tide å droppe steinete strender og overfylte badeland og innse at hjemme alltid er best! 

Bestway Oppblåsbar Vannpark Splashmore er en vannnpark som inkluderer en sklie, en klatrevegg med tau for å ta seg til toppen av sklia, en integrert vannspreder som holder sklia våt og glatt, og en vannpistol til lek. Rundt toppen av sklia/tårnet er det små vegger av mesh for høyere sikkerhet. Vannparken er laget av PVC-dekt polyester. Måler ca. 435 x 286 x 267 cm når den er oppblåst. Den blåses opp på 2 minutter med en integrert luftpumpe. Vannparken tåler maks 270 kg. Et reparasjonssett, oppbevaringspose og plugger til å forankre vannparken med, slik at den står stabilt og trygt på bakken, er inkludert. Passer fra alderen 5+ år. 

  • Mål: ca. 435 x 286 x 267 cm
  • Materiale: PVC-dekt polyester
  • Maks vekt: 270 kg
  • Integrert luftpumpe
  • Alder: 5+ år
  • Inkluderer sklie, klatrevegg med tau, vannpistol, vannspredere, reparasjonssett, oppbevaringspose, forankringsplugger.

Henvendelser

0

Spørsmål & Svar

0

Tagger