beads-med-mustasch-3
beads-med-mustasch-4

Beads med Mustasje

29,-
Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona
Tyvärr är denna produkt för tillfälligt slutsåld hos oss. Skriv in dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig när produkten finns i lager igen

Velg variant:

Legg igjen en anmeldelse

0

Skriv din egen anmeldelse

For å skrive en anmeldelse, må du bekrefte at du har kjøpt produktet ved å skrive inn ditt ordrenummer og e-postadresse. Ordrenummeret finner du for eksempel i ordrebekreftelsen du mottok på e- post. Søk på ”partyking” i din e- post så burde du finne det frem!

Nedenfor er spørsmål mottatt fra våre kunder og svar til disse.

Spørsmål & Svar

0

Produktinformasjon

Alle liker vi ulike ting, og det er bra - ellers ville verden ha vært så utrolig lik over hele fjøla. Noen drømmer kanskje om å bli kirurg, mens andre vil bli postmann. Men det som har utgjort den største forskjellen på særlig menn gjennom historien må være mustasjene deres. En manns mustasje er hans signatur. Se bare på Stalin, Charlie Chaplin og Ralf Gyllenhammar.
Kanskje du foretrekker å ha buskete snurrebart eller en snorrett sykkelstyrebart, mens vennen din aller helst vil bli sett i vindtette tyrolerlokker, og faren din i en klassisk keisermustasje?
Uansett hvilken mustasje som kler deg, er mustasjen mer enn bare en hårvekst i ansiktet. Den setter et preg på din personlighet, og krever tid og oppmerksomhet. Men den er også et viktig politisk symbol, samt et sterkt symbol for kampanjene Movember og Bartekampen.
Så gå til strid, bror, la mustasjen gro!

Beads med Mustasje er et hvitt perlehalskjede i plast med en svart mustasje som smykke. Dette er det perfekte valget for deg som ikke har muligheten til å gro en mustasje i tide til Bartekampen eller Movember, men fremdeles vil gi kampanjene oppmerksomhet med en mustasje. Halskjedene selges enkeltvis.

Mål: Halskjede ca. 80 cm, Mustasje ca. 8 cm.