vit check RASK levering postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden på festartikler vit krona
vit check RASK levering postnord logo
vit check RASK levering postnord logo
beads-med-mustasch-3
beads-med-mustasch-4

Beads med Mustasje

Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona

29,90 kr

Midlertidig utsolgt

Supplere med

Alle liker vi ulike ting, og det er bra - ellers ville verden ha vært så utrolig lik over hele fjøla. Noen drømmer kanskje om å bli kirurg, mens andre vil bli postmann. Men det som har utgjort den største forskjellen på særlig menn gjennom historien må være mustasjene deres. En manns mustasje er hans signatur. Se bare på Stalin, Charlie Chaplin og Ralf Gyllenhammar.
Kanskje du foretrekker å ha buskete snurrebart eller en snorrett sykkelstyrebart, mens vennen din aller helst vil bli sett i vindtette tyrolerlokker, og faren din i en klassisk keisermustasje?
Uansett hvilken mustasje som kler deg, er mustasjen mer enn bare en hårvekst i ansiktet. Den setter et preg på din personlighet, og krever tid og oppmerksomhet. Men den er også et viktig politisk symbol, samt et sterkt symbol for kampanjene Movember og Bartekampen.
Så gå til strid, bror, la mustasjen gro!

Beads med Mustasje er et hvitt perlehalskjede i plast med en svart mustasje som smykke. Dette er det perfekte valget for deg som ikke har muligheten til å gro en mustasje i tide til Bartekampen eller Movember, men fremdeles vil gi kampanjene oppmerksomhet med en mustasje. Halskjedene selges enkeltvis.

Mål: Halskjede ca. 80 cm, Mustasje ca. 8 cm.
Art.nr 29182-1

Henvendelser

0

Spørsmål & Svar

0

Tagger