ballongtyngd-stjarna-orange-1

Ballongvekt Stjerne Oransje

35,-
Tyvärr är denna produkt för tillfälligt slutsåld hos oss. Skriv in dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig när produkten finns i lager igen

Velg variant:

 • Maria
  for 2 år siden
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Grå krona
  (Kunde har ikke gitt kommentar)
  1 av 1 mennesker syntes denne anmeldelsen var nyttig
  Syntes du denne anmeldelsen var nyttig?
 • Rebecka
  for 2 år siden
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona
  (Kunde har ikke gitt kommentar)
  1 av 1 mennesker syntes denne anmeldelsen var nyttig
  Syntes du denne anmeldelsen var nyttig?

Legg igjen en anmeldelse

0

Skriv din egen anmeldelse

For å skrive en anmeldelse, må du bekrefte at du har kjøpt produktet ved å skrive inn ditt ordrenummer og e-postadresse. Ordrenummeret finner du for eksempel i ordrebekreftelsen du mottok på e- post. Søk på ”partyking” i din e- post så burde du finne det frem!

Nedenfor er spørsmål mottatt fra våre kunder og svar til disse.

Spørsmål & Svar

0

Produktinformasjon

En skinnende oransje ballongvekt som ser ut som en stjerne skaper garantert stemning på festen! Kombiner med oransje eller gule ballonger med måne eller stjerneform, eller hvorfor ikke oransje ballonger med hvite prikker for en skikkelig lekker og morsom dekorasjon?
Plasser den fargesprakende ballongvekten på festbordet eller i sentrum av festen for å holde ballongene på plass til det er på tide å slippe dem ut. Ringen holder lett orden på alle ballongene i selskapet, og du kan med fordel knyte fast flere ballonger i denne stjerneformede ballongvekten. Dette kommer til å bli både pent og verdsatt!

Ballongvekt Stjerne Oransje veier 170 gram og har en kapasitet på 30 stk. lateksballonger (9") eller 10 stk. tall- eller bokstavballonger.