ballongvikt-ljusbla-2

Ballongvekt Lyseblå

35,-

Velg variant:

 • Jeanett
  for 5 år siden
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Grå krona
  (Kunde har ikke gitt kommentar)
  0 av 0 mennesker syntes denne anmeldelsen var nyttig
  Syntes du denne anmeldelsen var nyttig?
 • Per
  for 2 år siden
  Gul krona Gul krona Gul krona Grå krona Grå krona
  OK
  0 av 0 mennesker syntes denne anmeldelsen var nyttig
  Syntes du denne anmeldelsen var nyttig?
 • Åsa
  for 1 år siden
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona
  5
  0 av 0 mennesker syntes denne anmeldelsen var nyttig
  Syntes du denne anmeldelsen var nyttig?

Legg igjen en anmeldelse

0

Skriv din egen anmeldelse

For å skrive en anmeldelse, må du bekrefte at du har kjøpt produktet ved å skrive inn ditt ordrenummer og e-postadresse. Ordrenummeret finner du for eksempel i ordrebekreftelsen du mottok på e- post. Søk på ”partyking” i din e- post så burde du finne det frem!

Produktinformasjon

Klassekameratene, som du har truffet nesten hver dag i tre år, tøyser og prater i en stor gruppe rundt deg. Du er like glad som dem, men tar en liten time-out for å se deg om i korridorene en siste gang. Der er skapet ditt, der hvor du har oppbevart penner, viskelær, linjaler og tykke bøker som tidvis var vanskelige å forstå. Mot dette skapet har du stått lent og spilt på mobilen din, samtidig som at du har innsett at timen faktisk har begynt, for så å springe til klasserommet med hivende pust. Og der...Nå beveger klassen seg mot gangen og det er på tide å løpe ut, synge en festlig sang og rope ut gledesrop over at skolen nå er over. Du slutter å dagdrømme og føler at friheten nærmer seg. Gjennom glassdørene ser du fine ballonger som sitter fast i festlige ballongvekter som glinser i lyseblått. Nå går vi! Roper du til vennene dine.

Ballongvekt Lyseblå er en ballongvekt som festes i en snor på en heliumballong. Vekten er kledd i lyseblå, glinsende folie som er klipt til i stilige frynser øverst.

Kapasitet: ca 30 stk. latexballonger (9") eller ca 0 stk. siffer- eller bokstavballonger.
Vekt: 170g.