vit check RASK levering postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden på festartikler vit krona
vit check RASK levering postnord logo
vit check RASK levering postnord logo
ballonggirlang-baby-bla-metallic-stor-1
Selvfølgelig skal du gå all-in på babyshoweren og fikse mange passende dekorasjoner for en maksimalt koselig babystemning. Du vil utvilsomt få det til med denne store og fine BABY ballonggirlanderen i skinnende blå metallic! Perfekt hvis du vet at det ligger en liten gutt inne i magen og venter. Ballongene er også egnet for å feire en nyfødt liten gutt.

Ballonggirlander Baby Blå Metallic Stor består av 4 bokstavsballonger à ca. 90 cm høye (oppblåste) som sammen staver ordet «BABY» i skinnende blått, noe som gjør den skikkelig effektfull.
Det følger med en matchende ballongsnor slik at du enkelt kan henge ballongene opp som en girlander. Ballongene har små løkker som du enkelt trer snoren gjennom.

  • 4 stk. bokstavsballonger som blir ordet «BABY»
  • Farge: Blå Metallic
  • Mål: ca. 90 cm høye oppblåste
  • Selvlukkende ventiler
  • 20 meter blå ballongsnor følger med
  • MERK! Hvis du fyller med vanlig luft: Du kan blåse opp ballongene med en standard manuell ballongpumpe eller en elektrisk, da den selvlukkende ventilen er noen centimeter inn i åpningen (hvis du har sterke lunger og er utholdelig, kan du blåse opp ballongen selv hvis du setter et sugerør i ventilen)
Art.nr 71614-1
Kopiera OK

Henvendelser

0

Spørsmål & Svar

0

Tagger