ballerina-salt-vanilj-72034-2

Ballerina Salt Vanilje

34,90 kr

Vi mener at det er av ypperste viktighet å kunne nyte en type Ballerina-kjeks til kaffen, og det er jo moro at det finnes så mange ulike sorter? Denne varianten består av sprø sjokoladekjeks fylt med myk vaniljekrem og en liten klype salt for perfekt balanse mellom det søte og det salte. En kanonkjeks som er kommet for å bli!

Ballerina Salt Vanilje inneholder sprø sjokoladekjeks med fyll av vaniljekrem og litt salt. Selges i emballasje på 210 gram.

Ingredienser: HVETEMEL, fyll med salt vaniljesmak 35 % (sukker, fullherdet kokosfett, mysepulver fra MELK, havsalt, aromaer (bl.a. vanillin), emulgeringsmiddel (solsikkelecitin)), sukker, solsikkeolje, fettredusert kakaopulver, invertsukker, HVETESTIVELSE, bakepulver/hevemiddel (natriumbikarbonat, hornsalt E503), salt, emulgeringsmiddel (solsikkelecitin), aromaer, KORNMALT/BYGGMALT. Kan inneholde spor av HASSELNØTTER. Endringer av produktenes innhold kan forekomme. Kontroller derfor alltid produktinformasjonen på originalemballasjen. Kontakt vår kundeservice ved spørsmål. Best før: Produktet har minst 4 ukers holdbarhet ved kjøp dersom ikke noe annet oppgis.
Art.nr 72034-1

Innhold

Henvendelser

1

Spørsmål & Svar

0

Tagger