baileys-xl-adventskalender-89720-1

Baileys XL Adventskalender

 349,-  244,-

Velg variant:

 • SARI
  for 1 uke siden
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona
  Kiva
  1 av 1 mennesker syntes denne anmeldelsen var nyttig
  Syntes du denne anmeldelsen var nyttig?

Legg igjen en anmeldelse

0

Skriv din egen anmeldelse

For å skrive en anmeldelse, må du bekrefte at du har kjøpt produktet ved å skrive inn ditt ordrenummer og e-postadresse. Ordrenummeret finner du for eksempel i ordrebekreftelsen du mottok på e- post. Søk på ”partyking” i din e- post så burde du finne det frem!

Produktinformasjon

Nå er det ikke lenge igjen til nedtellingen til julaften kan begynne! Og det er ikke bare barna som skal få nyte en sjokoladebit om dagene ... Det er vel en selvfølge at de voksne også skal få unne seg litt luksus i desembermørket! Her har Baileys gjemt 24 delikate trøffelkuler av forskjellige slag som du får æren av å nyte hver dag. En luksuriøs og utsøkt måte å telle ned til julaften på!

Baileys XL Adventskalender inneholder blant annet melkesjokoladetrøfler med myk og kremete Bailey-fyll. Du finner også både trøffelkuler med Original Irish Cream, der fyllet er smaksatt med den klassiske irlandske likøren, og Salted Caramel der likørsmaken blandes med søt karamell og en klype havsalt. Bak den tjuefjerde luken skjuler det seg dessuten en helt ny Baileys-sjokoladetrøffel som du får æren av å nyte!

 • Nettovekt: ​ 340 g
 • Størrelse: 46 x 46 x 4 cm
 • Inneholdermelk og soya, kan inneholde spor av NØTTER
 • Inneholder mindre enn 1 % alkohol. Passer ikke for barn
 • Ingredienser finner du her*

*Forandringer i produktets innhold kan forekomme. Kontroller derfor alltid produktinformasjonen på originalemballasjen. Vennligst kontakt vår kundeservice ved spørsmål.
Best før: Produktet har minst 4 ukers holdbarhet ved kjøp dersom ikke annet oppgis.