Til toppen
Se større bilde

Baffle Puslespill

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 7920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 0
selected_index: 0
99,-

Produkt observasjon

Beklager dette produktet er midlertidig utsolgt hos oss. Skriv inn din kontaktinformasjon nedenfor og vi vil kontakte deg når varen er tilbake på lager
Velg variant:

Produktinformasjon

Ble du også utrolig fascinert av Leonardo Da Vincis krypteks, som Tom Hanks endelig klarte å åpne i filmen Da Vinci-koden? Nå har vi et lignende spill som virkelig minner om akkurat en krypteks. Hvis du ikke får det til, blir ikke de hemmelige dokumentene ødelagt av eddik ... for de finnes ikke! Dette er for deg som virkelig vil sette hjernecellene på prøve og finne ut om de eksisterer, eller om de er brukt opp. 

Baffle Puslespill er et kjempemorsomt spill for deg som vil teste hjernen. Baffle er et hjernetrimmende puslespill hvor du starter mer å fjerne den markerte knappen, for så å blande resten av de fargede knappene. Nå starter utfordringen – du skal få tilbake fargene slik de var i utgangspunktet. Det minner litt om Rubiks kube, men er morsommere og sprekere! 

  • Det følger med: En krypteks/Bafflepuslespill
  • Bruksanvisning på engelsk følger med
  • Morsomt spill for deg og vennene dine
  • Fra: 3 år
  • Materiale: Plast
  • Se Youtube-film 

Tagger

KOMMENTARER
HENVENDELSER (0)

Skriv din egen anmeldelse

Å skrive en anmeldelse, må du bekrefte at du har kjøpt produktet ved å skrive inn ditt ordrenummer og e-postadresse. Ordrenummeret finner du for eksempel i ordrebekreftelsen du mottok på e- post. Søk på ”partyking” i din e- post så burde du finne det frem!
SPØRSMÅL & SVAR (0)
KUNDEBILDER

Kundebilder

ønsker du bildene dine til å bli sett her?

Enten laster du opp bildene på Instagram med #partykungen49556 eller så laster du opp bildende manuelt.
castle