australisk-hatt-med-tander-1

Australsk Hatt med Tenner

119,-
Tyvärr är denna produkt för tillfälligt slutsåld hos oss. Skriv in dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig när produkten finns i lager igen

Velg variant:

Vis størrelseguide

Kundebilder

Bakåtpil
Framåtpil

Ønsker du at bildene dine skal vises her?

 • Ingerlill hurwitz
  for 3 år siden
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona
  (Kunde har ikke gitt kommentar)
  0 av 0 mennesker syntes denne anmeldelsen var nyttig
  Syntes du denne anmeldelsen var nyttig?
 • Örjan
  for 3 år siden
  Gul krona Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona
  Eftersom jag har strl 60 frågade jag i chatten vilken cowboyhatt jag skulle välja och fick tips om den här. Dock var den för liten, mäter jag hatten så är den 58 cm i inneromkrets och dessutom för låg uppåt i hatten.
  2 av 2 mennesker syntes denne anmeldelsen var nyttig
  Syntes du denne anmeldelsen var nyttig?
 • Eduard
  for 5 måneder siden
  Gul krona Gul krona Gul krona Grå krona Grå krona
  Ok
  0 av 0 mennesker syntes denne anmeldelsen var nyttig
  Syntes du denne anmeldelsen var nyttig?

Legg igjen en anmeldelse

0

Skriv din egen anmeldelse

For å skrive en anmeldelse, må du bekrefte at du har kjøpt produktet ved å skrive inn ditt ordrenummer og e-postadresse. Ordrenummeret finner du for eksempel i ordrebekreftelsen du mottok på e- post. Søk på ”partyking” i din e- post så burde du finne det frem!

Nedenfor er spørsmål mottatt fra våre kunder og svar til disse.

Spørsmål & Svar

0

Produktinformasjon

Som krokodillejeger har du et svært stort ansvar for å gi et ordentlig show til eventuelle tilskuere når du skal fange en krokodille midt ute i villmarken. Dersom du bare skulle stå der på land og fyre av skudd ville det jo ikke være så innmari kult å være nettopp krokodillejeger. Det må jo ligge litt sport i å fange villdyret. Så, stig ut i vannet og vent på at offeret ditt kommer til deg. Kast deg over de åpne kjevene og klem ordentlig til. I denne situasjonen er din eneste sjanse til å vinne at du eventuelt greier å drukne krokodillen. Men husk da at en krokodille kan holde pusten ekstremt lenge takket være at de kan senke hjertefrekvensen til et meget lavt nivå. Det er veldig stilig, men også veldig farlig for deg som er krokodillejeger.

Australsk Hatt med Tenner er en klassisk stetsonhatt med et rødt, krokodilleskinn-lignende bånd med krokodilletenner i plast rundt kanten. Der er også en snor under hatten slik at du enkelt kan legge den på ryggen hvis du ikke vil ha den på deg.

One size (voksenstørrelse).