Se større bilde

Amarula Sjokolade Likør

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 6870
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 0
selected_index: 0
79,-

Produkt observasjon

Beklager, dette produktet er midlertidig utsolgt hos oss. Skriv inn din kontaktinformasjon nedenfor og vi vil kontakte deg når varen er tilbake på lager
Velg variant:
Vis innhold

Produktinformasjon

At likør passer godt sammen med sjokolade, ja det er ingen hemmelighet! Amarula er vanligvis en likør med røtter i Sør-Afrika, der hovedingrediensen er frukt fra det berømte Marulatreet. Derav navnet! Er du, eller kanskje en venn stor fan av likørsjokolade? Ja, da kommer denne sjokoladen til å bli en ny favoritt under fredagskosen! Men, pass på ... spiser du for mye er det en risiko for at du banker ansiktet i gulvet før det vet ordet av det. 

Amarula Sjokolade Likør er en sjokolade som inneholder herlig Amarulalikør. Sjokoladen veier 100 gram, har en solid fylling i hver bit og passer utmerket som dessert eller til den stabile fredagskosen! Smaken er bastant der sjokoladen har stor betydning, og hvert tygg etterlater en sprø følelse. En perfekt gave å gi bort til besteforeldre.

Selges enkeltvis som 100 gram. 

Passer ikke for mindreårige!

Ingredienser
: Sukker, kakaomasse, kakaosmør, Amarula (8,5%), helmelkpulver, skummet melkepulver, smørfett, emulgeringsmiddel (soyalecitin), naturlig vaniljeekstrakt. Kakao: min. 37 %. Kan inneholde spor av hasselnøtter, mandel, pekannøtter, valnøtter, pistasjnøtter, cashewnøtter, egg og gluten. Alkoholinnhold 3,88 %. Vær forsiktig med fortæring i kombinasjon med bilkjøring. Ikke for mindreårige. Forandringer i produktenes innhold kan skje. Kontroller derfor alltid produktinformasjonen på originalforpakningen. Ved spørsmål kontakt vår kundeservice. Best før: Produktet har minst 4 ukers holdbarhet ved kjøp om ikke annet er angitt.

Tagger

HENVENDELSER (7)

Henvendelser

 • Skrevet av Anita for 4 måneder siden
  (Kunde har ikke gitt kommentar)
  0 av 0 mennesker syntes denne anmeldelsen var nyttig
  Syntes du denne anmeldelsen var nyttig? Ja / Nei
 • Skrevet av Gunn for 4 måneder siden
  (Kunde har ikke gitt kommentar)
  0 av 0 mennesker syntes denne anmeldelsen var nyttig
  Syntes du denne anmeldelsen var nyttig? Ja / Nei
 • Skrevet av Ann-Kristin for 7 måneder siden
  (Kunde har ikke gitt kommentar)
  0 av 0 mennesker syntes denne anmeldelsen var nyttig
  Syntes du denne anmeldelsen var nyttig? Ja / Nei

Skriv din egen anmeldelse

For å skrive en anmeldelse, må du bekrefte at du har kjøpt produktet ved å skrive inn ditt ordrenummer og e-postadresse. Ordrenummeret finner du for eksempel i ordrebekreftelsen du mottok på e- post. Søk på ”partyking” i din e- post så burde du finne det frem!
KOMMENTARER (0)
SPØRSMÅL & SVAR (0)
KUNDEBILDER

Kundebilder

ønsker du at bildene dine ska synes her?

Enten laster du opp bildene på Instagram med #partykungen48745 eller så laster du opp bildende manuelt.
castle