adventsljusstake-mini-guld-2
Nå er det endelig på tide å pynte til jul i huset, og den store esken med julepynt dras atter frem fra kryploftet. De fine adventslysestaker ligger øverst, og du trekker dem til deg for å plassere dem i en vakker symmetri, midt i hver sin vinduskarm. Alt blir perfekt – trodde du. Den dumme ledningen er for kort og når ikke bort til stikkontakten slik at lysestaken må stå helt borte i hjørnet av vinduskarmen. Det så kanskje ikke fullt så bra ut, nei ... Dessuten oppdager du at fargen har begynt å flasse av på staken, og samtidig har katten fått øye på ledningen som ligger der og dingler ned i gulvet. Den så morsom ut å leke med ... KRASJ!

Tenk om du bare hadde kjøpt denne superfine, batteridrevne adventslysestaken i stedet! Ingen kjip ledning, ikke krav til noe stikkontakt på spesifikke steder, og det beste er at du kan sette den opp akkurat hvor det passer deg. Og meget fin er den også!

Batteridrevet Adventslysestake Gull er en utrolig vakker lysestake i stilig design, i en skimrende gullfarge. Den er utstyrt med 7 stk. fine LED-lys. Siden den er batteridrevet, slipper du den stygge og plagsomme ledningen som de klassiske adventslysestakene pleier å ha.

Mål: 16 cm bred, 13 cm høy og 4 cm dyp.

Materiale: Plast.

Drives av 3 x AA-batterier (medfølger ikke).
Art.nr 35138-1

Henvendelser

4

Spørsmål & Svar

0

Tagger