vit check RASK levering postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden på festartikler vit krona
vit check RASK levering postnord logo
vit check RASK levering postnord logo

1-årsdag

Ettårsdagen til en jente eller gutt er virkelig verdt å feire med pomp og prakt. Det er jo barnets første bursdag! Selv foreldrene fortjener en fest, de har jo sannsynligvis lagt det mest spektakulære året i livene sine bak seg. I hvert fall hvis det er den førstefødte som skal feires.

Hos oss finner du alle slags dekorasjoner til ettårsfesten!

Vi hos Partyking kan tilby et stort utvalg av festting som gjør ettårsbursdagen til en minneverdig feiring, selv om den lille krabaten sannsynligvis ikke vil huske noe av det. Sørg for å ta mange bilder, slik at han eller hun i det minste kan se hvordan det hele gikk for seg i etterkant.

Festlige ballonger

Festlige ballonger tar ettårsdagen til nye høyder. Det er så utrolig effektivt å dekorere med stilige ballonger, fordi de tiltrekker seg oppmerksomhet og koster så lite at du kan bruke en hel haug. Vi har selvfølgelig et stort utvalg av ballonger som passer ekstra godt akkurat når det skal være 1-årsfeiring. Sjekk for eksempel ut tallballongene våre, og sørg for at tallet 1 svever i luften her og der rundt gjestene. Kombiner med heliumballonger i forskjellige farger for en virkelig fargerik 1-årsbursdag.

Kakelys og festpynt

Mens vi er inne på tall, ønsker vi å benytte anledningen til å tipse om kakelysene våre. De utgjør skikkelig fine dekorasjoner, selv om det nok kan hende at noen må hjelpe den nyslåtte ettåringen med å blåse dem ut. Det er noe helt spesielt over en fin kake med ett eneste lys på!

Inviter til en 1-årsbursdag med tema!

Temafester er noe vi hos Partyking virkelig digger, og du kan finne duker, dekorasjoner, tallerkener og servietter med spesielle temaer som drar opp stemningen på 1-årsfeiringen. Hvis du gir beskjed om hva temaet blir på forhånd, kan også gjestene tilpasse seg litt etter det og kanskje dukke opp i en artig hatt eller noe lignende. Du trenger ikke å gjøre det så avansert når det skal arrangeres ettårsbursdag. Tips gjerne gjestene om at de kan finne mye morsomt når det gjelder utkledning her hos oss på Partyking.

Tips for en vellykket ettårsfeiring!

En 1-årsbursdag bør i følge oss være en koselig og kjærlig begivenhet. Kanskje blir den også en velkommen pause i den fantastiske, men ikke alltid så glamorøse hverdagen med en baby. Men ikke ta i mer enn du må! Unn deg engangstallerkener, -asjetter og -kopper, slik at det går fort å rydde opp etterpå. Å organisere en 1-årsfest er enklere enn mange tror, takket være det faktum at vi hos Partyking har samlet så mange stilige og praktiske ting som gjør det enkelt å dekke bordet, dekorere og rydde etterpå. Det er selvfølgelig ettåringen som skal være i fokus på 1-årsfesten, men hvis det er andre barn blant gjestene, er det en god idé å arrangere noen aktiviteter for dem slik at de ikke mister humøret. Godteriposer har også en tendens til å være ganske effektive når det gjelder å holde barn i godt humør. Her hos Partyking kan du kjøpe alt du trenger for at gjester i alle aldre skal være fornøyde på 1-årsfesten du arrangerer.
Les mer