vit check RASK levering postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden på festartikler vit krona
vit check RASK levering postnord logo
vit check RASK levering postnord logo

Yrkeskostymer

Det er utrolig populært å etterligne forskjellige yrker på karneval. Vi har mange som drømmer om å få være en annen for en dag. Man kan innta den autoritære rollen som lege, eller kjenne seg litt nyttig for en gangs skyld som en dyktig håndverker. Når vi velger mellom yrker å etterligne på et karneval, reflekteres ofte drømmer som aldri ble realisert i valget. Men du, hvis du merker at du liker den nye rollen din, så er det faktisk aldri for sent å bytte yrke uansett hvilken alder du har nådd! Hadde du ikke gode nok karakterer til å bli astronaut, eller god nok fysikk for å bli en brannmann som redder barn og katter? Ingen fare, med yrkeskostymene våre til karneval kan du bli den du ønsker å være for en kveld. Vi lover at ingen kommer til å be om å få se vitnemålet ditt eller kreve en fysisk test før du får slippe inn! Trenger du hjelp til å velge hvilket av alle yrkene du skal kle deg ut som til karnevalet? Her er noen sikre tips som alltid blir en suksess!

Uniformkledde yrker på karneval –Alle elsker en stilig kar i uniform, eller en kvinne som våger å ta av seg finhanskene når noen har vært ulydige. Innebærer drømmejobben din å få kle deg i uniform? Velg og vrak mellom kostymer og hatter til politi, offiserer og kapteiner. Snakk med barsk røst og pek med hele hånden, så kommer du raskt inn i rollen.
Redningsmann i nøden – Er drømmen din å redde liv? I utvalget vårt av yrker til karnevalet finner du et hav av mer eller mindre sexy kostymer til brannmenn, sykesøstre og leger. Disse kostymene passer for øvrig like bra på soverommet som på karnevalet.
Luftfartyrker på karneval – Er du rammet av flyskam og holder deg mer på bakkenivå om dagen? Det er ingen hindring for å velge et luftfartyrke til karnevalet. For deg som vil ha respekt på festen, kan et pilotkostyme føles riktig, mens du som er mer interessert i å mingle bør velge å være flyvertinne på karnevalet. Mange av kostymene våre er så realistiske at du kan teste dem live ute på byen – behandler folk deg annerledes? Vil du komme enda lenger bort fra jordens overflate, så er nok astronautyrket riktig valg for karnevalet. Pugg gjerne noen kule fakta om verdensrommet for å dra i gang samtalen på festen.
La barna prøve nye yrker på karnevalet – Karnevalskostymene våre kommer til både store og små så barna også kan få være med å prøve seg på forskjellige yrker på karnevalet. Kanskje drømmer barnet ditt allerede nå om å bli kokk eller racerbilsjåfør? Alle karnevalskostymene våre fungere like fint hjemme i utkledningsskuffen. Karneval med yrker stimulerer til lek og til å lære seg mer om hva jobben innebærer.
Partyking har tatt over rollen som yrkesveileder! Hos oss på Partyking er det enkelt å velge mellom yrker til karnevalet. Se hvilket tilbehør som er inkludert i kostymet og legg til det du føler at du trenger for en komplett look!
Les mer