woochie-crazy-grin-latexprotes-1

Woochie Crazy Grin Latexprotese

179,-

Velg variant:

 • Cassie
  for 3 år siden
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona
  ÄLSKAR DENNA, lyckades göra en skit creepy sminkning med den :)
  3 av 3 mennesker syntes denne anmeldelsen var nyttig
  Syntes du denne anmeldelsen var nyttig?

Legg igjen en anmeldelse

0

Skriv din egen anmeldelse

For å skrive en anmeldelse, må du bekrefte at du har kjøpt produktet ved å skrive inn ditt ordrenummer og e-postadresse. Ordrenummeret finner du for eksempel i ordrebekreftelsen du mottok på e- post. Søk på ”partyking” i din e- post så burde du finne det frem!

Nedenfor er spørsmål mottatt fra våre kunder og svar til disse.

Spørsmål & Svar

0

Produktinformasjon

Det går en mystisk figur der borte i mørket som får hele selskapet til å kjenne ubehag. "Hvem er det?", undrer noen. "Jeg har ikke sett ham før", sier en annen. Dere stopper opp for å kikke litt nærmere på den mørke figuren. Det er vanskelig å se hvordan ansiktet ser ut på grunn av den store luen han har på seg. Men så, til deres store skrekk, snur han seg rundt. Dere ser at han har en fullstendig forferdelig, stor munn! I munnen sitter slitte, gulnende monstertenner. Han ser ut som om han kunne spise opp alle sammen! I et virvar av raslende ytterklær, svingende vesker og flygende briller springer dere så fort beina bærer, lengst mulig vekk fra ham. Men han står rolig tilbake, glisende med sin sprø munn og tenker: Jeg tar dem en annen gang, ikke noe stress.

Woochie Crazy Grin Latexprotese er en høykvalitativ protese laget av lett og fin latex, og forestiller en overdimensjonert munn med spisse tenner. Merk at hudlim må kjøpes i tillegg for at protesen skal kunne festes. Det er også viktige å komplettere med flytende latex for å få til en pen struktur rundt munnen. Om du vil ha et utseende som på bildet, anbefales det at du tar på rikelig med foundation og pudder på ansiktet og der protesen er festet.