vuxenpoang-fragespel-2
vuxenpoang-fragespel-3
vuxenpoang-fragespel-4

Voksenpoeng Spørrespill

229,-

art.nr 11812-1
Voksenpoeng - Hvor voksen er du egentlig? Har du vært på din første parmiddag og hørt deg selv si "vi skal kanskje tenke fremover, det er jo en dag i morgen også ..."? Har du begynt å ta vare på gavepapiret fra gaver du får? Spiser du kirsebærsjokoladen i konfektesken? Blir du glad om du må vise legitimasjon på vinmonopolet? Svarte du "ja" på noen av disse spørsmålene er sjansene gode for at du gjøre det bra i dette spillet.

Voksenpoeng er spillet for deg som ikke er helt sikker på om du er voksen. Et underholdende spill om alt fra myke puter i sofaen til par-ferier, romrosinis, plastemballasje i mikroen og dyre kokkeknivsett. Spiller inneholder over 300 treffsikre, artige og gjenkjennbare spørsmål og du konkurrerer med dine venner om å samle flest voksenpoeng. Spillet avsluttes med at poengene summeres og du får vite hvor gammel du egentlig er. Vær forberedt på mye latter og gjenkjenningshumor!

Perfekt for middagen, festen eller fredagskosen! Voksenpoeng er også den perfekte gaven til den som har begynt å si "jeg ønsker meg ingenting ..." Leveres i en fin liten pakke som måler 14x14 cm.

  • Alder: 18+
  • Spilletid: ca. 30 min
  • Antall spillere: minst 2 stk.
  • Språk: Svensk 
  • Inneholder 300 spørsmål

Henvendelser

20

Spørsmål & Svar

0

Tagger