Varulvkostymer

Etter vampyrer og zombier kan du nå være først med å forberede deg på neste trend - varulver.Disse halvmenneskene har aldri vært hottere, mer lurvete eller hatt mer å bite fra seg med enn de har nå.

For varulvvalpen eller nybegynneren har vi parykker eller hender som viser at man har begynt å forvandles, men ikke er fullt ut varulv ennå. For de som er helt forvandlet eller de virkelig inbitte varulvfansene har vi hele bodysuits, med eller uten klær og med ulik grad skummelhet. For å virkelig skremme festdeltakerne eller naboene på "knask eller knep"-runden din, velg å kle deg ut helt som varulv.

Vi tilbyr varulvkostymer i alle ulike prisklasser, fra budget til deluxe, alle av høyeste kvalitet og med matchende tilbehør. Selv fargene varierer selvsagt i sortimentet vårt, brune, hvite, svarte og grå. Har du derimot alltid villet leve ut dine villeste varulvdrømmer i klassisk Michael Jackson-stil, så tilbyr vi selvsagt et varulvkostyme identisk med den Michael danset med i musikkvideoen til hitsingelen Thriller. En kul baseballjakke følger med så man kan bli den stiligste varulven i byen.
Les mer
5 resultater