tropic-dream-passion-77583-2

Tropic Dream Passion

34,90 kr

Tropic Dream er en serie med eksotiske fruktdrikker og alkoholfrie drinker. Denne eksotiske pasjonsfruktdrikken blandet med solmodne appelsiner passer både som tørsteslukker, som base i eksotiske drinker og til frokost.

Hell godt avkjølt Tropic Dream Passion oppi et glass. Lukk øynene og drøm deg bort til et eksotisk sted i solen. Der du slapper av under en parasoll, med lyden av bølgene som slår inn mot stranden. Det klirrer i isbitene i glasset. Kjenn en tropisk frisk og syrlig duft. Smak på pasjonsfruktdrinken din og nyt en herlig smak av den eksotiske verdenen.

Tips: Topp drikken med en skive lime.

Tropic Dream er en serie med eksotiske fruktdrikker og alkoholfrie drinker som produseres i Sverige. Fruktdrikkene inneholder en miks av minst to eksotiske frukter for å skape en spennende smaksopplevelse. Den alkoholfrie drikken kan nytes alene, eller blandes sammen med alkohol. Smakene er klassiske cocktails – populære fruktdrinker som passer til alle slags festlige anledninger, eller kanskje bare for å skape litt ekstra stemning i hverdagen.

Ingredienser: vann, fruktjuice* 20 % (appelsin-, eple-, pasjon-, sitronjuice), sukker, surhetsregulerende middel: sitronsyre, naturlige aromastoffer, antioksidantmiddel: askorbinsyre, fargestoff: betakaroten. *Juice laget av fruktjuicekonsentrat.
Art.nr 77583-1

Innhold

Henvendelser

5

Spørsmål & Svar

0

Tagger