tropic-dream-coconut-77579-2

Tropic Dream Coconut

34,90 kr

Tropic Dream er en serie med eksotiske fruktdrikker og alkoholfrie drinker. Denne eksotiske kokosdrikken blandet med ananas og banan passer både som tørsteslukker, base i eksotiske drinker og til frokost.

Hell en godt avkjølt Tropic Dream Coconut oppi glasset. Lukk øynene og drøm deg bort til en tropisk strand. Det turkise havet som glitrer i solen. Den hvite, myke sanden. Nå ser du kokospalmene som rammer inn dette eksotiske miljøet og gir deg en behagelig skygge. Smak på kokosdrikken din og nyt en smak av denne eksotiske verdenen.

Tips: Frost glasset med kokos – dypp kanten på glasset først i flytende honning, deretter dypper du det i kokosflak.

Tropic Dream er en serie med eksotiske fruktdrikker og alkoholfrie drinker som produseres i Sverige. Fruktdrikkene inneholder en miks av minst to eksotiske frukter for å skape en spennende smaksopplevelse. Den alkoholfrie drikken kan nytes alene, eller blandes sammen med alkohol. Smakene er klassiske cocktails – populære fruktdrinker som passer til alle slags festlige anledninger, eller kanskje bare for å skape litt ekstra stemning i hverdagen.

Ingredienser: vann, ananasjuice* 14 %, sukker, bananpuré 4 %, kokosvann* 2 %, syre: sitronsyre, naturlig aroma, konserveringsmiddel: kaliumsorbat. *Juice laget av fruktjuicekonsentrat.
Art.nr 77579-1

Innhold

Henvendelser

4

Spørsmål & Svar

0

Tagger