Se større bilde

Toffee Cups

(13 anmeldelser)
first_saleprice.value: 0
first_price.value: 2522
first_monthly_cost.value:
first_status: 0
first_totalstock: 0
selected_index: 0
29,-
Velg variant:
Vis innhold

Produktinformasjon

Karamell og sjokolade er en stabil kombo som fungerer til alle anledninger. Se for deg en kjeks som er fylt av delikat karamell trukket med sjokolade! Hvor godt kan det bli, egentlig? Vi advarer deg om at mormor ikke baker verdens beste småkaker lenger. Psst...ikke si noe til henne! 

Toffee Cups er myke og sprø kjeks med et herlig sjokoladetrekk. De har en innside som er fullstappet med herlig, myk karamell. Passer perfekt til kaffen eller utflukten!

En forpakning inneholder 120 gram. (8-stk. kjeks)


Ingredienser: HVEDEMEL/VETEMJÖL/HVETEMEL, karamellfyll/kolafyld (32%) (glukosesirup, SØDET KONDENSERET MÆLK/MJÖLK/MELK, sukker/socker, vegetabilsk olje, SMØR/SMÖR, salt, aroma, emulgator (E322 av SOYA), farve/färg (E150c)), overtræk/överdrag/overtrekk med chokoladesmag/chokoladesmak/sjokoladesmak (13%) (sukker/socker, vegetabilsk fett, kakaomasse, VALLE/VASSLE/MYSEPULVER AV MÆLK/MJÖLK/MELK, emulgator (E322 av SOYA)), vegetabilsk olje, sukker/socker, glukosesirup, hævemidler/bakpulver/bakepulver (E450, E500, E503), emulgator (E322 av SOYA), salt.

Næringsverdi per 100g: Energi 464kcal Protein 4,3g karbohydrat 67,8g hvorav sukkerarter 37g Fett 19,1g hvorav mettet fett 9g tilsvarende salt 0,38g

Tagger

HENVENDELSER (13)

Henvendelser

 • Skrevet av Per Jarle Pedersen for 1 år siden
  God klassiker fra et bra merke
  0 av 0 mennsker syntes denne anmeldelsen var nyttig
  Syntes du denne anmeldelsen var nyttig? Ja / Nei
 • Skrevet av Lena for 4 måneder siden
  (Kunde har ikke gitt kommentar)
  0 av 0 mennsker syntes denne anmeldelsen var nyttig
  Syntes du denne anmeldelsen var nyttig? Ja / Nei

Skriv din egen anmeldelse

For å skrive en anmeldelse, må du bekrefte at du har kjøpt produktet ved å skrive inn ditt ordrenummer og e-postadresse. Ordrenummeret finner du for eksempel i ordrebekreftelsen du mottok på e- post. Søk på ”partyking” i din e- post så burde du finne det frem!
KOMMENTARER (0)
SPØRSMÅL & SVAR (0)
KUNDEBILDER

Kundebilder

ønsker du at bildene dine ska synes her?

Enten laster du opp bildene på Instagram med #partykungen42700 eller så laster du opp bildende manuelt.
castle