Toalettpapir

Toalettpapir er noe vi alle bruker som en vanlig del av hverdagen, men det er ikke desto mindre en redningsmann i nøden. For å gjøre toalettbesøket litt mer festlig kan det være morsomt å tulle litt og velge et mer uvanlig toalettpapir.
Hva med å skaffe et morsomt mønstret toalettpapir som setter den rette stemningen på festen? Tenk deg for eksempel toalettpapir som er kjøpt inn spesielt til halloweenfesten med motiver av kravlende insekter, eller mørkt toalettpapir med blodsprut som får det til å gå kaldt nedover ryggen på gjestene. Overrask gjestene dine og la toalettpapiret bli en morsom «snakkis» både på festen og som et morsomt minne etterpå. Det blir en spennende og unik avveksling å velge dopapir med et morsomt mønster eller trykk i stedet for det vanlige hvite toalettpapiret vi er så vant til.
Hos oss på PartyKing finner du toalettpapir med mange forskjellige trykk og motiver som garantert vil bli et morsomt og iøynefallende innslag på badet. Dopapir med morsomme og kule mønstre er også perfekt som en humoristisk gave til en venn eller et kjært familiemedlem.
Toalettpapir er jo en forbruksvare som du aldri kan få for mye av, så hva med å skaffe deg et gøyalt toalettpapir som gjør at dine kjente og kjære trekker litt ekstra på smilebåndet? Nå kan du si farvel til klassisk hvitt toalettpapir for alltid.
Hos oss finner du et stort utvalg av morsomme motiver å velge mellom. Hva med toalettpapir med et sudoku-spill på hvert ark? Aldri mer vil et toalettbesøk føles kjedelig! Bruk de små grå og få unna dagens hjernetrim mens du uansett sitter på toalettet.
For de som ønsker å føle seg litt ekstra eksklusive, kan du velge et toalettpapir med mønstre i form av forskjellige sedler og valører. Toalettbesøket vil umiddelbart føles mer glamorøst og komfortabelt!
Vil du by gjestene dine på en god latter når de låner toalettet på middagsselskapet? Velg toalettpapir med vitser trykt på papiret, og vips, så har toalettbesøket blitt til en latterfest for gjestene dine.
Hvis du vil forsikre deg om at kvelden byr på interessante samtaleemner og spennende diskusjoner, finnes det også toalettpapir til dette formålet! Velg for eksempel dopapir med den amerikanske presidenten som trykk, eller et annet morsomt politisk motiv som er i vinden. Med sånt toalettpapir vil det definitivt ikke bli mangel på samtaleemner ved middagsbordet!
Vi har alle kjent på lysten til å spille vennene våre et morsomt puss. For eksempel kan du gjøre dette ved å sette frem en rull med urivelig dopapir ved toalettet til neste fest. Din intetanende venn merker til sin store forskrekkelse at det ikke går an å rive papiret av rullen. En practical joke som garantert vil spre mye latter.

Her hos PartyKing kan du velge og vrake og kjøpe toalettpapir med bare noen enkle klikk. Velg det mønsteret eller motivet du liker best, og gjør toalettbesøket til noe utenom det vanlige. La deg inspirere av vårt festlige utvalg og kjøp dopapir på nettet her hos PartyKing.
Les mer