Hem
Karneval Karnevalstema Sykehus Karneval

Sykehus Karneval

Med våre varierte drakter med sykehustema kan du være akkurat så sykehusstrikt, skremmende eller gal som du vil! Nesten alle er fascinert av sykehus på en eller annen måte, og temaet kan være like enkelt som det er populært. Hos oss finner du både realistiske drakter, som legefrakker og operasjonsklær, men også mer skremmende og fantasifulle varianter. Hvem blir vel ikke redd for en blodig kirurg, eller faller for den sexy sykepleieren som serverer oppløftende medisin i shotglass?

Hvorfor ikke komme til en fest kledd som en rømt pasient fra et mentalsykehus? Med et stirrende blikk og tvangstrøye får du garantert reaksjoner fra de andre festdeltakerne. Vil du satse på noe mer fantasifullt, kan vi anbefale en zombiedrakt med sykehusdetaljer.

Med flere av draktene våre følger det også med accessoirer som sprøyter, stetoskop og hansker. La deg inspirere ved å se blant våre drakter for å få nøyaktig den looken du er ute etter. Hvorfor ikke slå ditt kloke hode sammen med en venn og komme som lege og pasient, eller som en sykepleierduo, klar til å ta hånd om alle festens stakkars pasienter.
Les mer