Til toppen
Se større bilde

Surprise Drink Minnie Mouse

(1 anmeldelser)
first_saleprice.value: 435
first_price.value: 2522
first_monthly_cost.value:
first_status: 0
first_totalstock: 0
selected_index: 0
5,- 29,-
Velg variant:
Vis innhold

Produktinformasjon

Minnie Mouse, eller "Minni Mus" som hun heter her, er en karakter fra den eldgamle filmen: Mikke Mus fra Disney. For vår generasjon, generasjonen før oss og kommende generasjon kommer Mikke Mus-filmen til å bety svært mye. Nettopp derfor synes vi at du skal overraske barnet ditt med en Suprise Drink! Men hva er en Suprise Drink egentlig? Jo, det er akkurat som et Kinderegg, men i drikkeform der det finnes en hemmelig gave skjult. Drikken har en sunn og frisk fruktsmak, og inneholder mange vitaminer som barnet ditt kan tenkes å trenge! Helt enkelt flere fluer i et smekk!

Surprise Drink Minnie Mouse leveres enkeltvis og inneholder et overraskelsesegg med et leketøy i. Egget sitter fast på Minnie Mouse-flasken som også inneholder 300 ml frisk og sunn juice. Man skulle kunne si at denne Surprise Drinken er et sunnere alternativ til Kinderegg.

Selges enkeltvis på 300 ml.

Noter at flaskens utseende kan variere!

Ingredienser: Mineralvann, eplejuice fra konsentrat (42%), appelsinjuice fra konsentrat (15%), mandarinjuice fra konsentrat (8%), antioksidantmiddel: askorbinsyre, surhetsregulerende middel: eplesyre, naturlig fargestoff: betakaroten.
Forandringer i produktenes innhold kan skje. Kontroller derfor alltid produktinformasjonen på originalforpakningen. Ved spørsmål, ta kontakt med vår kundeservice.
Best før: Produktet har minst 4 ukers holdbarhet ved kjøp dersom ikke noe annet er angitt.

Tagger

KOMMENTARER
HENVENDELSER (1)

Henvendelser

  • Skrevet av Silje Christin for 5 måneder siden
    (Kunde har ikke gitt kommentar)
    0 av 0 mennsker syntes denne anmeldelsen var nyttig
    Syntes du denne anmeldelsen var nyttig? Ja / Nei

Skriv din egen anmeldelse

For å skrive en anmeldelse, må du bekrefte at du har kjøpt produktet ved å skrive inn ditt ordrenummer og e-postadresse. Ordrenummeret finner du for eksempel i ordrebekreftelsen du mottok på e- post. Søk på ”partyking” i din e- post så burde du finne det frem!
SPØRSMÅL & SVAR (0)
KUNDEBILDER

Kundebilder

ønsker du at bildene dine ska synes her?

Enten laster du opp bildene på Instagram med #partykungen53706 eller så laster du opp bildende manuelt.
castle