Se større bilde

Strømpebukser Punk Deluxe Svarte

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 14320
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 0
selected_index: 0
179,-

Produkt observasjon

Beklager, dette produktet er midlertidig utsolgt hos oss. Skriv inn din kontaktinformasjon nedenfor og vi vil kontakte deg når varen er tilbake på lager
Velg variant:

Produktinformasjon

En punkerstil er like kul og effektiv på karneval som i hverdagen. For deg som skal på karneval med musikktema finnes det ikke en musikksjanger som har mer attitude enn nettopp punk. Velger du å gå kledd som en punker, har du mye moro å se frem til når du skal bygge opp antrekket ditt. Velg alle mulige slags utstikkende plagg og tilbehør som kommer til å få folk til å rette blikket mot deg.

Strømpebukser Punk Deluxe Svarte leveres med en hel del attitude og meninger! Strømpebuksene er svarte med en fremside som er gjort "fillete" med et underliggende nettingstoff, og baksiden er helsvart.

Kommer i one-size

Tagger

HENVENDELSER (0)

Skriv din egen anmeldelse

For å skrive en anmeldelse, må du bekrefte at du har kjøpt produktet ved å skrive inn ditt ordrenummer og e-postadresse. Ordrenummeret finner du for eksempel i ordrebekreftelsen du mottok på e- post. Søk på ”partyking” i din e- post så burde du finne det frem!
KOMMENTARER (0)
SPØRSMÅL & SVAR (0)
KUNDEBILDER

Kundebilder

ønsker du at bildene dine ska synes her?

Enten laster du opp bildene på Instagram med #partykungen39588 eller så laster du opp bildende manuelt.
castle