steampunk-svartguld-halvmask-2

Steampunk Svart/Gull Halvmaske

179,-
Tyvärr är denna produkt för tillfälligt slutsåld hos oss. Skriv in dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig när produkten finns i lager igen

Velg variant:

 • Martin
  for 6 måneder siden
  Gul krona Gul krona Gul krona Grå krona Grå krona
  Altså... Man kan jo næsten ikke tillade sig at brokke sig over det fremsendte, til den pris... MEN! Tandhjulet over venstre øje var der ikke... Den runde skive over højre øje var gået løs af limen. Og nettet for det højre øje var der heller ikke...
  0 av 0 mennesker syntes denne anmeldelsen var nyttig
  Syntes du denne anmeldelsen var nyttig?
 • Lars Åke
  for 3 år siden
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Grå krona
  (Kunde har ikke gitt kommentar)
  0 av 5 mennesker syntes denne anmeldelsen var nyttig
  Syntes du denne anmeldelsen var nyttig?

Legg igjen en anmeldelse

0

Skriv din egen anmeldelse

For å skrive en anmeldelse, må du bekrefte at du har kjøpt produktet ved å skrive inn ditt ordrenummer og e-postadresse. Ordrenummeret finner du for eksempel i ordrebekreftelsen du mottok på e- post. Søk på ”partyking” i din e- post så burde du finne det frem!

Nedenfor er spørsmål mottatt fra våre kunder og svar til disse.

Spørsmål & Svar

0

Produktinformasjon

Få den perfekta, industrielle looken ved hjelp av Steampunk Svart/Gull Halvmaske til neste karneval eller halloweenfest. Fylt med masse spennende detaljer kommer folk til å ta seg en lang titt på ditt nye kule ansikt, og sikkert forlate deg igjen med en beundrende kommentar. Masken er like fin som den har attitude og er morsom å kombinere med ulike klær for en spennende helhetslook.

Steampunk Halvmaske kommer i en svart og gylden design, fylt med industrielle motiv. En maske som virkelig kommer til å gi deg et spennende utseende på neste fest.

Kommer i one-size