Til toppen
Se større bilde

Star Wars Stormtrooper 3D Ryggsekk

first_saleprice.value: 27920
first_price.value: 39920
first_monthly_cost.value:
first_status: 0
first_totalstock: 0
selected_index: 0
349,- 499,-
Velg variant:

Produktinformasjon

Først tenkte vi bare å skrive "et bilde sier mer enn tusen ord" her i produktbeskrivelsen, men en ryggsekk av dette kaliber fortjener nok litt mer tekst enn som så.

Forfra kommer du til å se vanlig ut, men din bakside har muligens aldri vært så stilig som når du vandrer rundt i byen med denne episke Stormtrooper-ryggsekken! Vi vil spesielt takke Darth Vader for den fine oppofringen av et antall Stormtrooper-fjes som må nøye seg med å være sekker i stedet for skyteglade kloner.

Star Wars Stormtrooper 3D Ryggsekk er sannsynligvis en ryggsekk du aldri har sett tidligere. Den kommer med en bakside som forestiller en Stormtrooper i en kul 3D-utførelse i en hvitfarget og blank finish av kunstlær som holder formen. Rundt er den prydet av hvitt kunstlær som gir den et eksklusivt utseende.

Inni er Stormtrooper-ryggsekken sortfarget, og det finnes også tre praktiske lommer der det er litt oppbevaringsplass for Star Wars-stæsj og andre små viktige ting, PLUSS en laptop siden den ene lommen er ca. 29 cm bred.

Ryggsekken har selvfølgelig justerbare remmer, et bærehåndtak på toppen med en Star Wars-logo samt en glidelås med to stilige Star Wars-tags. Ryggsekken er selvsagt offisielt lisensiert.

Materiale: 80% kunstlær og 20% polyester.

Mål: ca. 44 cm høy og ca. 40 cm bred.

Tagger

KOMMENTARER
HENVENDELSER (0)

Skriv din egen anmeldelse

For å skrive en anmeldelse, må du bekrefte at du har kjøpt produktet ved å skrive inn ditt ordrenummer og e-postadresse. Ordrenummeret finner du for eksempel i ordrebekreftelsen du mottok på e- post. Søk på ”partyking” i din e- post så burde du finne det frem!
SPØRSMÅL & SVAR (0)
KUNDEBILDER

Kundebilder

ønsker du at bildene dine ska synes her?

Enten laster du opp bildene på Instagram med #partykungen33877 eller så laster du opp bildende manuelt.
castle