vit check RASK levering postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden på festartikler vit krona
vit check RASK levering postnord logo
vit check RASK levering postnord logo

Star Wars-fest

Å invitere til en Star Wars-fest er en fantastisk måte å feire og gjøre dagen uforglemmelig for både barn og voksne som elsker den episke sagaen om verdensrommet. Hos oss finner du et stort utvalg av festdekorasjoner som hjelper deg med å skape den perfekte atmosfæren med et eventyrlig Star Wars-festtema.

Star Wars-ballonger

Innled festlighetene med å pynte festlokalet med Star Wars-ballonger og bannere. Ballongene våre kommer i forskjellige farger og mønstre som representerer favorittkarakterene dine samt romskipene fra Star Wars-filmene. Suppler gjerne med et matchende banner som setter tonen på Star Wars-festen, og som ønsker alle gjestene dine velkomne inn i den spennende galaksen.

Borddekorasjoner og servietter med galaksetema

Skap et fantastisk bord med våre Star Wars-borddekorasjoner og -servietter. Velg blant forskjellige motiver og figurer som gjør at hver gjest rundt bordet føler seg som en del av filmens verden. Serviettene våre er også en perfekt detalj som holder feststemningen ren og pen under hele Star Wars-festen!

Utkledning og rekvisitter til Star Wars-festen din

Ingen Star Wars-fest er komplett uten utkledning og rekvisitter som forvandler gjestene til sine favorittkarakterer i filmene. Hos oss finner du et bredt utvalg av masker, lyssabler og andre rekvisitter som lar barna leve ut romeventyrene sine. La kreativiteten flomme og la gjestene ta del i den galaktiske striden.

Star Wars-inspirerte festposer

Avslutt festen med stil ved å tilby lekre festposer som passer perfekt inn i temaet. Fyll posene med godteri og små gaver som holder minnene fra festen i live lenge etter at festen er over.

Finn alt du trenger til din Star Wars-fest her hos oss!

Enten du planlegger en stor Star Wars-fest eller en mer intim sammenkomst, har vi alt du trenger for å gjøre barneselskapet med Star Wars-tema til en stor suksess. Utforsk sortimentet vårt av festdekorasjoner og la oss hjelpe deg med å skape en fest som blir en minneverdig hendelse i galaksens historie!
Les mer