Spøkelseskostymer

For barn er det populært å kle seg ut som spøkelse ved bare å slenge et hvitt laken over hodet. Det kan dog være en fordel å kunne bevege armene og se ut gjennom kostymet, noe som er en av mange grunner til at vi anbefaler deg å ta en nærmere titt på de mange spøkelseskostymene vi tilbyr her.

Vi har klassiske spøkelseskostymer som minner om de fortreffelige lakendraktene, men vi tilbyr også mer figurnære spøkelseskostymer for de som har lyst på det. Uansett hvilket type spøkelse du vil være, er vi sikre på at du vil finne det rette kostymet hos oss.

Finnes det spøkelser i virkeligheten? Det er i hvert fall mange som med sikkerhet hevder at de har sett, eller iallfall hørt, et ekte spøkelse, og det finnes mange gamle hus og slott hvor gamle slottsfruer og riddere sies å klirre med kjettinger om nettene. Uansett om dette er sant eller rene hallusinasjoner er spøkelser en del av vår moderne mytologi, og det finnes utallige bøker, TV-serier og filmer som kan gi inspirasjon til utformingen av ditt spøkelseskostyme.
Les mer