blomma-i-kruka-maskeraddrakt-1

Solsikke i Krukke Karnevalskostyme

549,-

Velg variant:

Vis størrelseguide
 • Silje
  for 3 år siden
  Gul krona Gul krona Gul krona Grå krona Grå krona
  Det stod one size, men inni klærne stod det M. Uansett hvor mye jeg skulle ønske det er jeg altså IKKE en M. Det var litt kjipt, men ordna seg til slutt.
  0 av 3 mennesker syntes denne anmeldelsen var nyttig
  Syntes du denne anmeldelsen var nyttig?
 • Marita
  for 3 år siden
  Gul krona Gul krona Grå krona Grå krona Grå krona
  Dålig kvalite
  0 av 2 mennesker syntes denne anmeldelsen var nyttig
  Syntes du denne anmeldelsen var nyttig?

Legg igjen en anmeldelse

0

Skriv din egen anmeldelse

For å skrive en anmeldelse, må du bekrefte at du har kjøpt produktet ved å skrive inn ditt ordrenummer og e-postadresse. Ordrenummeret finner du for eksempel i ordrebekreftelsen du mottok på e- post. Søk på ”partyking” i din e- post så burde du finne det frem!

Nedenfor er spørsmål mottatt fra våre kunder og svar til disse.

Spørsmål & Svar

0

Produktinformasjon

Bring med deg våren og solstrålene til festen iført denne søte og spøkefulle kreasjonen! Du kan stolt vise deg frem i disse freshe fargene og be folk om å vanne deg med en skvett øl, samtidig som at du vifter litt yndig med bladene dine. Denne passer like godt til eget bruk som til gave til en venn som har grønne fingre.

Solsikke i Krukke Karnevalskostyme består av en topp, et skjørt som ser ut som en blomsterkrukke og hansker. Toppen er knallgrønn med bladlignende, lange ermer og en brun hette med solsikkeblader av tekstil. Skjørtet er brunt og holdes på plass av grønne skulderbånd, og hanskene er grønne og matcher bladene. Leggings og sko medfølger ikke. 

Størrelse: One size (voksen, romslig modell).