Se større bilde

Snømann Julegenser

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 35920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 8
selected_index: 0
449,-
Velg variant:
Vis størrelseguide

Produktinformasjon

Som alle vet, er det policy i ALLE bedrifter i Norden at man bruker en julegenser minst én gang i året. Visste du det? Ikke? Da kan vi på det varmeste anbefale denne utrolig julete snømanngenseren med påsydd skjerf. Genseren er dessuten fin, så du kan egentlig bruke den når som helst på året.

Snømann Julegenser er en superkoselig julegenser for både damer og herrer. Genseren er laget i en bomullsblanding og har en utrolig finstrikket struktur. Genseren kommer i totalt seks ulike størrelser for voksne, og den har et motiv av en blid snømann med et påsydd skjerf. Genseren er hvitprikkete med en vintergrønn og vinterrød «hovedfarge». Et must til alle slags julefester.

Julegenseren kommer i herrestørrelser, men hvis du vil ha en størrelse som tilsvarer damestørrelser, kan du velge en størrelse mindre enn den du vanligvis bruker. Eksempel: Herrestørrelsen Small tilsvarer damestørrelsen Medium. Herrestørrelsen Large tilsvarer damestørrelsen X-Large.

  • Materiale: 60 % bomull 40 % akryl
  • Størrelser: XS, S, M, L, XL, XXL (voksen)
  • Passform: Normal fit
  • Vaskes i maskin på skånsomt program (30 °C)
  • Herremodellen er 185 cm lang og bruker størrelsen Medium

Tagger

HENVENDELSER (0)

Skriv din egen anmeldelse

For å skrive en anmeldelse, må du bekrefte at du har kjøpt produktet ved å skrive inn ditt ordrenummer og e-postadresse. Ordrenummeret finner du for eksempel i ordrebekreftelsen du mottok på e- post. Søk på ”partyking” i din e- post så burde du finne det frem!
KOMMENTARER (0)
SPØRSMÅL & SVAR (0)
KUNDEBILDER

Kundebilder

ønsker du at bildene dine ska synes her?

Enten laster du opp bildene på Instagram med #partykungen59720 eller så laster du opp bildende manuelt.
castle