Til toppen
Se større bilde

SLOK Appstyrt Hengelås

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 39920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 8
selected_index: 0
499,-
Velg variant:

Produktinformasjon

Her er den – hengelåsen du kan åpne og låse ved hjelp av smarttelefonen din! Med denne hengelåsen trenger du ikke nøkkel, du trenger bare å åpne telefonen, gå inn på S-Locks-appen og åpne den. Tenk ... én nøkkel mindre på det allerede store nøkkelknippet! 

Den app-styrte hengelåsen er en skikkelig smart oppfinnelse som lar deg låse og låse opp ved hjelp av telefonen – bare last ned S-Locks-appen, koble til, og kjør! Med den app-styrte hengelåsen kan du velge selv om låsen skal åpnes når du er i nærheten, eller velge om du skal ha et passord du "logger inn" med på telefonen. På S-Locks-appen ser du dessuten historikk, som gir deg tilgang til bl.a. tidspunkter da låsen har blitt åpnet. Du får til og med et varsel når låsen blir låst opp.

Appstyrt Hengelås selges enkeltvis og instruksjoner følger med, bruksanvisning og alt du kan tenkes å trenge for å komme i gang med låsen!

  • Materiale: Metall
  • Mål: 7,9 x 2,2 x 4,9 cm
  • 3.0V (CR2032)
  • App tilgjengelig for Android & iOS
  • Vekt: 116 gram
  • Inkl. bruksanvisning og informasjon angående låsen

Tagger

KOMMENTARER
HENVENDELSER (0)

Skriv din egen anmeldelse

For å skrive en anmeldelse, må du bekrefte at du har kjøpt produktet ved å skrive inn ditt ordrenummer og e-postadresse. Ordrenummeret finner du for eksempel i ordrebekreftelsen du mottok på e- post. Søk på ”partyking” i din e- post så burde du finne det frem!
SPØRSMÅL & SVAR (0)
KUNDEBILDER

Kundebilder

ønsker du at bildene dine ska synes her?

Enten laster du opp bildene på Instagram med #partykungen51994 eller så laster du opp bildende manuelt.
castle