Slim

Det er noe med barn og slim. Da snakker vi ikke om de gule eller grønne busene de finner i nesen, men om den klassiske morosaken slim. Slim er superelastisk, du kan si at det har en helt unik konsistens, som en slags superdeig. Du kan strekke ut lange tråder av slim, som også kan feste seg en stund til harde overflater uten å skade dem på noen måte.
Slim har eksistert lenge på markedet, og det har åpenbart kommet for å bli! Kjøp slim hvis du har et rastløst barn som trenger noe å gjøre en stund. I forhold til hvor billig slim er, er det virkelig et fantastisk produkt!
Det finnes de som prøver å lage sitt egen slim og noen bedrifter som selger slim laget etter dårlige oppskrifter. Barna vil merke forskjellen umiddelbart. Godt slim bør ikke være for klissete, da blir det raskt skittent og uhygienisk. Her på PartyKing kan du kjøpe slim online som er garantert å være giftfritt og har akkurat den rette følelsen! Faktisk er det ikke bare barn som elsker slim. Selv voksne har en tendens til å bli fascinert og liker å klemme og kjenne, om enn noe motvillig i begynnelsen.
Kjøp slim hvis du vil ha noe å pelle på som hjelper deg å stresse ned. Vi på PartyKing kan spesielt anbefale slim som ser ut som en bæsjeklump for de som ønsker å finne tilbake til sine barnslige selv på en herlig og universelt menneskelig måte. Vi har flere forskjellige varianter av bæsje-slim! Det er også en festlig tullegave som det er minst like morsomt å gi bort som å få.
Utviklingen har også gått fremover når det kommer til det tradisjonsrike kultproduktet slim. Sjekk ut utvalget vårt av selvlysende og neonfarget slim online. I mørket ser det ut som mystiske etterlatenskaper fra et romvesen eller noe annet uidentifiserbart, som samtidig er svært vanskelig å motstå. Selvlysende slim er en morsom dings å ha på Halloween! Hvis du sjekker ut utvalget vårt, vil du se at vi i tillegg til slim også har putty i forskjellige varianter. Modellerleire kalles det noen ganger på norsk.
Hva er da putty, spør du deg kanskje, hvis du ikke har holdt tritt med utviklingen av ulike slim-ting. Vel, putty har en tykkere konsistens enn vanlig slim og kan sammenlignes med en type leire som kan formes uten at den klisser. Det er et fantastisk leketøy for barn som vil lage spontane skulpturer.
Hvis du tenker på å kjøpe slim og har funnet veien hit til PartyKing, er det ikke mye mer å lure på. Slå til akkurat nå! Billigere og bedre slim enn det vi har på hyllene våre finner du rett og slett ikke i Norge. Vi forstår også at det kan haste å få slim-tingene hjem, så vi lover å sende dem med en gang. Men ikke med en klassisk «slime smack», du får dem i en pakke som vanlig!
Les mer