Se større bilde

Russisk President Piggyback Karnevalskostyme

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 55920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 5
selected_index: 0
699,-
Velg variant:
Vis størrelseguide

Produktinformasjon

Å være i nærheten av en russisk president er jo ikke noe som skjer til daglig, og å ri på en russisk president hører definitivt ikke til det normale. Derfor ville det vel være utrolig morsomt å få prøvd dette en eller annen gang! Vennene dine får være i nærheten av en russisk president, mens du får prøve ut hvordan det er å ri på skuldrene hans, tenk for en opplevelse! Det er jo helt klart noe å huke av på bucketlisten.

Russisk President Piggyback Karnevalskostyme er et svart kostyme av polyester, som forestiller en russisk president i et svart kostyme med rødt slips.  Karnevalskostymet består av et utstoppet hode av gummi samt utstoppede armer og grå ben, hvilket gir illusjonen av at du rir på diktatorens skuldre. Kostymet sitter rundt midjen med hjelp av en strikk.

One size (voksenstørrelse).

Modellens T-skjorte er ikke inkludert.

Noter at du må stoppe ut deler av kostymet med eget fôr for å oppnå samme resultat som på produktbildet, for eksempel med avispapir!

Tagger

HENVENDELSER (1)

Henvendelser

  • Skrevet av Melker for 2 år siden
    Den var jätte rolig o såg jätte bra ut (vann en tävling på min skola med den) men tyckte att benen som man stoppar själv hängde lite för mycket ut över axlarna på presidenten. Men der var inget som en säkerhetsnål inte kunde fixa.
    0 av 0 mennesker syntes denne anmeldelsen var nyttig
    Syntes du denne anmeldelsen var nyttig? Ja / Nei

Skriv din egen anmeldelse

For å skrive en anmeldelse, må du bekrefte at du har kjøpt produktet ved å skrive inn ditt ordrenummer og e-postadresse. Ordrenummeret finner du for eksempel i ordrebekreftelsen du mottok på e- post. Søk på ”partyking” i din e- post så burde du finne det frem!
KOMMENTARER (0)
SPØRSMÅL & SVAR (0)
KUNDEBILDER

Kundebilder

ønsker du at bildene dine ska synes her?

Enten laster du opp bildene på Instagram med #partykungen48297 eller så laster du opp bildende manuelt.
castle