Se full beskrivelse

Russefeiring 2020

RUSSEN 2020!!! ER DERE GIRA? Russetiden kommer til å bli magisk: tenk på alle de hjemmesnekra bussene som kjører forbi i gatene, den fete russemusikken som spilles fra alle kanter samt de kule menneskene som bare er der og gjør hele opplevelsen magisk. Gleder du deg til russefeiringen 2020? Klart du gjør!!!!

Vi vet at det kan være vanskelig å føle seg forberedt til selve russefeiringen til tross for den utrolig lange forberedelsestiden, som jo er litt rart ... Men akkurat derfor har vi samlet sammen alle de relevante tingene våre og lagt dem i kategorier slik at du skal finne det du leter etter så raskt som mulig. Vi har – etter mange arbeidstimer – lykkes med å sortere ut alt du og vennegjengen kan tenke dere for en vellykket russefeiring 2020. Under kategorien ”russefeiring” finner du absolutt alt du kan tenke deg, og da mener vi absolutt ALT!

Her hos oss på Partyking finner du alt, alt og litt mer alt til russefeiringen – lateksballonger, konfettiballonger, neon- og kroppsfarger i store mengder, Bunny ears, selvlysende bånd, ølhjelmer, LED-saker og håndklappere er bare en liten del av hva vi tilbyr for å gjøre russeopplevelsen 2020 storartet. Hos oss finner du til og med selvlysende parykker sånn at du kan briljere på festene, glassøyne med shotglass (sykt), graviditetstest dersom en liten ”ulykke” skulle skje (woop woop) samt konfettikanoner i ulike lengder og farger. Trenger man egentlig mer enn dette for å lykkes med festen? Tvilsomt, sier nå vi...

Uansett om du ser etter håndklappere og fløyter eller selvlysende saker som vårt selvlysende dopapir, kroppsfarger og ølhjelmer til din russefeiring 2020, så finner du alt dette hos oss på Partyking! Raskt, praktisk og enkelt! Hvorfor gjøre det vanskelig når man kan gjøre det enkelt, liksom?

Velkommen!

Filter

Show 123 produkter
castle