student-overlevnadskit-37117-3

Russ Overlevelsessett

109,91 kr

Supplere med

Å gå ut av videregående er et minne for livet. Det er gøy, frigjørende og spennende å se hva livet har å by på framover. Men selve russefeiringen er en spesiell aktivitet som ofte byr på tøffe prøvelser og nye utfordringer. Her finner du derfor tre uunnværlige dingser i et supersmart sett som i det minste tar seg av tre av dem!

Russ Overlevelsessett består av en praktisk pakke med en porsjon av Bakis væskeerstatning, et par freshe briller med flaskeåpner og et falskt kondom. Væskeerstatningen inntas før leggetid for best effekt. Den perfekte russegaven som du virkelig vet kommer til å bli brukt.

MERK! Utseendet kan variere! Kondomet som medfølger skal IKKE anvendes!

Ingredienser Bakis: dekstrose, surhetsregulerende middel (sitronsyre), natrium bikarbonat, fyllstoff (sorbitol), kaliumklorid, inullin, maisstivelse, natriumklorid, askorbinsyre, aroma (sitron/lime) askorbinsyre, søtningsmiddel (natriumsakkarin), fargestoff: riboflavin. 
Forandringer i produktinnholdet kan forekomme. Sjekk derfor alltid produktinformasjonen på originalemballasjen. Ved spørsmål, kontakt vår kundeservice.
Best før: Produktet har minst 4 ukers holdbarhet ved kjøp om ikke annet oppgis.
Art.nr 37117-1

Henvendelser

7

Spørsmål & Svar

0

Tagger