vit check RASK levering postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden på festartikler vit krona
vit check RASK levering postnord logo
vit check RASK levering postnord logo

Rosa og Hvit Student

Er det på tide å planlegge den etterlengtede studentfesten? Legg de klassiske nasjonalfargene til side og gå heller all in i et rosa og hvitt tema! Rosa og hvitt symboliserer glede og kjærlighet, og studentene vil utvilsomt ha en morsom og vidunderlig tid sammen. Ønsk vennene dine lykke til mens dere deler historier fra studentlivet, spiser god mat og nyter fine gaver. Med Partykings omfattende sortiment av festlige ballonger, papptallerkener, servietter, pappkopper, bordkonfetti og mange andre festartikler er det enkelt å arrangere en fest som er både interessant og spesiell!

Studentfest med rosa og hvitt tema

Å arrangere en studentfest med rosa og hvite dekorasjoner er en fantastisk måte å feire den store dagen på. De rosa og hvite fargene gir et unikt og moderne preg som garantert vil imponere gjestene dine. Begynn med å fylle hjemmet eller hagen med ballonger i hvit og rosa, og heng opp girlandere eller papirvifter i taket eller hagen. Dekk bordet til fest med hvite duker, sølvfargede papptallerkener, servietter og pappkopper – dette er bare noen av de kreative ideene du kan benytte deg av når du skal arrangere den ultimate studentfesten i rosa og hvitt tema!

Rosa og hvite dekorasjoner

Hos partyking.no finner du alt du trenger for en vellykket studentfest i et stilig rosa og hvitt tema! Her finner du rosa pappkopper, hvite papptallerkener, servietter, studentballonger, rosa party poppers, studentgirlandere, hvite og rosa streamers, konfetti og mye mer! Suppler gjerne med friske blomster eller kunstige bladverk for en oppfriskende sommerfølelse. Du er velkommen inn for å ta en titt på alt du trenger for å arrangere en minneverdig studentfest!
Les mer