Se større bilde

Tilbehør

Rødhette med Kappe Deluxe Karnevalskostyme

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 71920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 103
selected_index: 0
899,-
Velg variant:
Vis størrelseguide
Välj tillbehör:

Produktinformasjon

Eventyret om Rødhette har sine skumle stunder og man lærer seg å ikke stole på ulver. Men dette karnevalskostymet som forestiller Rødhette ser ikke like uskyldig ut, og man begynner å spørre seg om det kanskje er Rødhette man egentlig skal frykte. Uansett så er denne deluxe-drakten skikkelig dekorativ og fin og den kommer definitivt til å gjøre suksess på festen!

Denne drakten passer utmerket på for eksempel karneval eller halloweenfesten. Rødhette med Kappe Deluxe Karnevalskostyme forvandler deg til Rødhette på et blunk. Fargene er i rødt, hvitt og svart og det dekorative kostymet kommer med et veldig fint blondemønster.

  • Kommer i størrelse: Small, Medium og Large
  • Inkluderer: Kjole og kappe
  • Materiale: Polyester

Hansker, strømpebukser og kurv ikke inkludert.

Dette er et Leg Avenue™-produkt. Leg Avenue er kjent for sine kostymer som er av fantastisk kvalitet. Kanskje de koster litt mer, men de er helt i sin egen klasse! Ikke til å sammenlignes med andre karnevalskostymer, altså. Takket være kvaliteten til stoffet kan du vaske og bruke drakten om og om igjen.

Tagger

HENVENDELSER (0)

Skriv din egen anmeldelse

For å skrive en anmeldelse, må du bekrefte at du har kjøpt produktet ved å skrive inn ditt ordrenummer og e-postadresse. Ordrenummeret finner du for eksempel i ordrebekreftelsen du mottok på e- post. Søk på ”partyking” i din e- post så burde du finne det frem!
KOMMENTARER (0)
SPØRSMÅL & SVAR (0)
KUNDEBILDER

Kundebilder

ønsker du at bildene dine ska synes her?

Enten laster du opp bildene på Instagram med #partykungen39481 eller så laster du opp bildende manuelt.
castle