Rislamper

Den perfekte belysningen er noe alle ønsker å oppnå, og å dekorere med rislamper er et hett interiørtips som mange glemmer. Ved å bruke denne typen belysning kan du faktisk få den belysningen alle er misunnelige på og vil ha!

Med rislamper får du en dempet belysning som ikke bare fungerer som en lyskilde, men som også skaper en viss stemning og virker beroligende. Vi har en rekke forskjellige rislamper i utvalget vårt som du kan bruke både inne og ute for å skape den koselige følelsen du er ute etter!

Hva er det egentlig som gjør rislamper så populære? Kanskje er det fordi de faktisk fungerer som en stemningsfull lyskilde, eller så er det slik at de bare er veldig fine å se på og blir en naturlig del av interiøret hjemme. Enten du leter etter mer lys i hjemmet ditt eller om du vil øke kosefaktoren på en date, kan disse lampene komme til nytte.

Rislamper er ikke bare trendy, de gir deg også mange muligheter. En streng med rislamper passer like godt på soverommet som på kjøkkenet, eller hvorfor ikke på balkongen? Lyslenker skaper en innbydende og hjemmekoselig følelse uansett hvor du plasserer dem. Ved å henge en større rislampe i noen av rommene i hjemmet oppnår du den luksuriøse følelsen du ofte ser i interiørmagasiner, men ikke helt vet hvordan du skal få til selv.

Fordelene med rislamper er så mange, de er vakre, koselige, fine, morsomme og personlige, samtidig som de lyser opp i hverdagen! Denne typen lyskilde har det aller best når de er i et tørt miljø, men det betyr ikke at du ikke kan bruke dem utendørs!

Hos oss hos PartyKing finner du både modeller du kan bruke med batterier og modeller som drives av sollys – perfekt på balkongen eller i hagen! Selve risskjermen som sitter utenpå lyskilden finnes i forskjellige størrelser, slik at du kan velge produktet som vil bli perfekt for deg, uavhengig av om du har tenkt å bruke den innendørs eller ute på terrassen.

Små rislamper gjør seg veldig godt sammen med tente lys i lykter. Større lamper kan brukes som den eneste kilden til belysning når du ønsker å skape den stemningen du bare kan få når du sitter under et pledd på balkongen og koser deg mens du nyter den friske luften.

I vårt utvalg av rislamper finner du alternativer til alle slags arrangementer og rom. Du kan enkelt lage en asiatisk atmosfære ved hjelp av rislamper, men de er minst like nyttige på 20-årsdagen eller i bryllupet. Lyslenker med risballer er perfekte gaver når du vil gi noen en uventet gave som vil komme til nytte. Ingen kan motstå den dempede gløden du får med en rislampe!
Les mer