Se større bilde

Ridderhjelm med Visir

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 14320
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 6
selected_index: 0
179,-
Velg variant:

Produktinformasjon

Den modige ridderen er et symbol på den gode helten som var kledd i rustning fra topp til tå når han var ute og kriget på hesten sin. Og hvem ville ikke prøve ut livet som en ridende helt, selv om det kun er for en dag? Da er jo valget til den kommende karnevalsfesten ganske enkelt! Dog er en ridder ingen ekte ridder om han ikke har en hest, og det kan jo dessverre bli problematisk å ta med hesten til festen. Du får helt enkelt sørge for å komplettere antrekket ditt med en kjepphest får at ridderkarnevalskostymet skal være så troverdig som mulig!

Ridderhjelm med Visir er en virkelighetstro og sølvfarget ridderhjelm, som kommer i en klassisk utførelse med gyldne detaljer. Hjelmen er av plastmateriale, har et visir som kan løftes og senkes, og som har hull til øyne og nese. 

One size (voksenstørrelse).

Tagger

HENVENDELSER (0)

Skriv din egen anmeldelse

For å skrive en anmeldelse, må du bekrefte at du har kjøpt produktet ved å skrive inn ditt ordrenummer og e-postadresse. Ordrenummeret finner du for eksempel i ordrebekreftelsen du mottok på e- post. Søk på ”partyking” i din e- post så burde du finne det frem!
KOMMENTARER (0)
SPØRSMÅL & SVAR (0)
KUNDEBILDER

Kundebilder

ønsker du at bildene dine ska synes her?

Enten laster du opp bildene på Instagram med #partykungen48190 eller så laster du opp bildende manuelt.
castle