vit check RASK levering postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden på festartikler vit krona
vit check RASK levering postnord logo
vit check RASK levering postnord logo
Hem
Karneval Karnevalstema Religionsutkledningsfest

Religionsutkledningsfest

Man skal ikke prate politikk og religion, men man skal kunne spøke om alt! Hva er ikke da mer passende enn religiøse utkledningskostymer?

Vårt prestekostyme med oppblåsbar dukke er helt klart en isbryter! Inne på prestesporet? Det finnes både protestantiske og katolske prestekostymer, egnede parykker, prestebarter og ulike halskjeder å velge mellom. En viktig detalj om man er prest er bibelen, velg selv om du vil ha en notisbok eller en bibel med et hemmelig rom for lommelerken, perfekt til festen! Vil du heller iscenesette historien fra den hellige boken, finnes det karakterkostymer som både Adam og Eva, Moses med lommelerken, Jomfru Maria, Josef, de tre vise menn og Jesus så klart.

Har du tenkt å vie ditt liv til Gud og gå i kloster? Kanskje ikke hele ditt liv, men en kveld! Kle deg ut som en abbedisse, vær en sexy eller skummel nonne, en død spøkelsesnonne, en munk fra middelalderen eller munken med lommelerken. Selvfølgelig finnes det mer enn bare kristne kostymer. Bli en rabbiner for en kveld, en tibetansk munk, Hare Krishna, eller en av gudene i egyptisk mytologi i et sjakal Anubis-kostyme.
Les mer