price-me-up-partyspel-1
price-me-up-partyspel-4
price-me-up-partyspel-2
price-me-up-partyspel-3

Price Me Up Partyspill

 229,-  129,-
Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona

Velg variant:

Legg igjen en anmeldelse

0

Skriv din egen anmeldelse

For å skrive en anmeldelse, må du bekrefte at du har kjøpt produktet ved å skrive inn ditt ordrenummer og e-postadresse. Ordrenummeret finner du for eksempel i ordrebekreftelsen du mottok på e- post. Søk på ”partyking” i din e- post så burde du finne det frem!

Nedenfor er spørsmål mottatt fra våre kunder og svar til disse.

Spørsmål & Svar

0

Produktinformasjon

Er det ikke fascinerende hva folk er villig til å gjøre for penger? Hvor mye skulle du selv hatt for å for eksempel hugge av den ene armen din? Eller hvor mye krever du for å ha samleie med moren til bestevennen din? 5 kr, 50.000 kr, eller kanskje 100.000 kr? Tro det eller ei, men folk kan gjøre veldig mye rart for penger...

Price Me Up Partyspill er et veldig morsomt festspill som du kan spille sammen med vennene dine. Men hvordan spiller man? Den første spilleren trekker et kort og leser teksten høyt. Så bestemmer spilleren seg for hvor mange kroner og øre han eller hun skulle hatt for å utføre det som står på kortet. Så får de andre spillerne samle ledetråder ved å stille spørsmål relatert til innholdet på kortet. Spiller nummer en, som har trukket kortet, må svare ærlig. Når alle ledetrådene er samlet, må de andre spillerne gjette seg til prisen. Den med flest kort når spillet er ferdig vinner! Et supermorsomt spill som avslører dine venners mørke pengebegjær.

  • Språk: Engelsk
  • Antall spillere: 2+
  • Spilletid: Varierer
  • Spilltype: Kortspill
  • Alder: Fra 15 år
  • Instruksjoner er inkludert