pocky-almond-crush-92435-1

Pocky Almond Crush

69,90 kr

66 g

Midlertidig utsolgt
Sprø kjeks med sjokolade er en smakskombinasjon som alltid går hjem, men her har Pocky også blandet inn ristede mandelbiter sammen med de smakfulle sjokoladestengene. Klikk hjem en boks eller to og nyt dem som de er, eller bruk dem til å toppe isen for å få en ekstra deilig iskremdessert!

Pocky-kjekspinner med forskjellige smaker er en japansk klassiker som lenge har dominert det japanske snackmarkedet. Just Pocky Almond Crush er kjekspinner med en deilig kombinasjon av herlig melkesjokolade og brente mandler. Sykt digg!

OBS! Noen ganger kan pinnene klistre seg sammen av varmen under transport. Klem forsiktig på innsiden av posen for å skille dem fra hverandre igjen.

En forpakning inneholder 66 gram.

Ingredienser: HVETEmel, sukker, MANDEL, helMELKpulver, vegetabilske oljer og fett, kakaomasse, kakaosmør, salt, gjær, emulgator (E322), smakstilsetning, Annatto-pigment (E160b), bakepulver (E500).
Forandringer i produktets innhold kan forekomme. Kontroller derfor alltid produktinformasjonen på originalemballasjen. Vennligst kontakt vår kundeservice ved spørsmål.
Best før: Produktet har minst 4 ukers holdbarhet ved kjøp dersom ingenting annet er oppgitt.
Art.nr 92435-1

Innhold

Henvendelser

1

Spørsmål & Svar

0

Tagger