vit check RASK levering postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden på festartikler vit krona
vit check RASK levering postnord logo
vit check RASK levering postnord logo
plus-color-tusch-91270-1
plus-color-tusch-91270-2
plus-color-tusch-91270-3
plus-color-tusch-91270-4
plus-color-tusch-91270-5
plus-color-tusch-91270-6
plus-color-tusch-91270-7

Plus Color Tusj

Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona

159,90 kr

Velg variant

Er du den neste Picasso? Disse tusjpennene er noe helt utenom det vanlige! Vannbaserte, heldekkende tusj i meget høy kvalitet med pumpespiss, som blir silkematt når den tørker. Disse dekkende fargene gir mange muligheter for å lage dekorasjoner på malte og lakkerte overflater, men også på papir, papp, tre, metall, stein osv. Det gir deg mange muligheter for vakre og harmoniske fargekombinasjoner og kan brukes på alle slags gjenstander. 

Hvordan bruker du disse pennene? 
Rist tusjen skikkelig og trykk deretter tuppen forsiktig ned noen ganger, slik at fargen renner ned i tuppen. Slik bytter du ut filttuppen første gang: Ta tak i filttuppen, dra den forsiktig ut, bruk den og sett den på igjen. Neste gang bytter du til tuppen som følger med, som sitter i lokket. På overflater hvor det er risiko for at fargen blør ut (f.eks. ubehandlet tre), anbefaler vi at du maler overflaten først for å oppnå et bedre resultat.

Plus Color Tusj-penner har ekstra filttupp på korken som gjør at tusjen holder seg ekstra lenge. Du kan faktisk bytte spissen hele fire ganger, da hver filttupp er helt lik i begge ender. Plus Color-tusjens A-merking er din trygghet for at produktet oppfyller ekstra strenge miljøkrav samt reduserer mulige skadelige effekter hos både barn og voksne. 

  • Antall: 3-pakning
  • Lengde penn: 14,5 cm
  • Tupp: 1–2 mm
  • Tilgjengelig i fargene: (Gull/Sølv/Hvit), (Gul/Oransje/Rød), (Lyserosa/Lilla/Rosa), (Lyseblå/Turkis/Blå), (Gulgrønn/Lysegrønn/Grønn), (Hvit/Grå/Svart)
  • Oppfyller ekstra strenge miljøkrav og reduserer skadelige effekter hos både barn og voksne
Art.nr 91270
Kopiera OK

Henvendelser

0

Spørsmål & Svar

0

Tagger